• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je ljubav prema fudbalu: Plakao jer nije u timu

Autor mondo.rs

Vezista Bajern Minhena Havi Martinez teško podnio to što nije u startnoj postavi za duel sa Hofenhajmom.

Svjetski šampion sa Španijom, osvajač Lige šampiona sa Bajern Minhenom, sedmostruki prvak Njemačke i još mnogo, mnogo titula ima Havijer Martinez, ali 31-godišnji vezista trenutno proživljava izuzetno teške trenutke u svojoj karijeri.

Iskusni Španac odigrao je tek 88 minuta ove sezone u Bundesligi - sve ulaskom sa klupe za rezerve - a posebno teško podnio je saznanje da i protiv Hofenhajma neće biti u startnoj postavi.

Bajernov trener Niko Kovač odlučio je i u subotu da Martineza ostavi na klupi, zbog čega je ovaj briznuo u plač, što nije promaklo fotografima. Pogledajte OVDJE.

Bavarci su u tom duelu poraženi 1:2, a interesantno je da je hrvatski trener napravio samo dvije izmjene, uvevši Perišića i Milera u 60. minutu.

Nemački mediji pišu da Španac poslije utakmice nije želio da daje izjave u miks-zoni, ali jeste Bajernov sportski direktor Hasan Salihamidžić.

"Mislim da je razlog za njegovu tugu isključivo sportske prirode. Ne znam šta bi drugo moglo biti. Naravno da je za njega frustrirajuće to što ne igra, ali trener je taj koji donosi odluke i igrači to moraju da prihvate. Imamo još mnogo utakmica i sigurno će Havi dobiti svoju šansu", rekao je Salihamidžić.

Martineza je na klupi tješio pomoćni trener Hans-Diter Flik, koji je takođe potvrdio da je vezista nezadovoljan statusom.

"Jasno je da igrač ne može biti zadovoljan kada ne igra. Svaki profesionalac ima ambiciju da igra. Ali previše se priča o ovom slučaju... Svaki igrač nam je potreban i dobiće šansu", kratak je bio Flik.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC