• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problem za Luku Jovića? Benzemi ugovor i milioni!

Autor mondo.rs

Napadač Real Madrida bi trebalo da uskoro obnovi saradnju sa "kraljevskim" klubom i tako pokaže svima da namjerava da još dugo bude prvi napadač tima.

Karim Benzema je pred potpisivanjem novog ugovora sa Real Madridom! Bio je dugo osporavan, ali je sa odlaskom Kristijana Ronalda svima postalo jasno kakvi su zaista kvaliteti francuskog napadača.

To je postalo jasno i vrhu Real Madrida, pošto mu prema pisanjima španskih medija spremaju novi trogodišnji ugovor. Benzemin aktuelni ugovor traje do juna 2021. godine, a sa njegovom obnovom bi bio produžen za još 12 meseci.

"El Čiringito" piše da je "kraljevski klub" pripremio Benzemi godišnju platu od 11.000.000 evra, odnosno oko 210.000 evra nedeljno. Oni ističu da je Francuz već dogovorio nove uslove sa Realom i da će time postati jedan od najplaćenijih igrača u klubu.

Kako će Benzema potpisati trogodišnji ugovor, to znači da su na "Santijago Bernabeu" spremni da izdvoje čak 33.000.000 evra za njegov cijeli ugovor.

Ovo bi mogao da bude problem za Luku Jovića, jer bi Madriđani svima stavili do znanja da će Benzema biti njihov prvi napadač i u godinama koje slijede.

Benzema ima 32 godine i nema namjeru da uspori sa svojom golgeterskom formom, a ove sezone je već šest puta bio strijelac u Primeri (nijedan drugi igrač Reala nije postigao više od dva).

Jović ove sezone za sada ne uspjeva da se nametne Zinedinu Zidanu, što nije nikakvo iznenađenje, ali je nezgodna i činjenica da Srbin još uvek nije postigao nijedan gol za Real. Španski mediji kao da su ga već pomalo "uzeli na zub" iz tih razloga.

Benzema je u Real Madrid stigao još 2009. godine i osvojio je četiri Lige šampiona i dvije titule prvaka Španije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC