• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novog Mesija" lako ubijedili da postane Španac

Autor mondo.rs

Kada nisu uspjeli prije petnaestak godina da ubijede Mesija, sada su dobili bitku...

Fudbalska federacija Španije pokušala je da privoli supertalentovanog Lionela Mesija da nastupa za "crvenu furiju", ali je najbolji fudbaler u istoriji Barselone to odbio...

Oduvijek mu je bio san da nastupa za Argentinu, iako bi možda veće uspjehe ostvario sa Španijom koja je bila i prvak svijeta 2010. godine, međutim njegovog nasljednika u dresu "Blaugrane", tinejdžera Ansua Fatija, čelnici Saveza su znatno lakše ubijedili.

Momak rođen u Gvineji Bisao ipak neće nastupati za reprezentaciju ove afričke zemlje, kao ni za zemlju svog oca - Portugal - koja se takođe raspitivala.

Španija je dobila "diplomatski rat" za Ansua Fatija koji i dalje ima samo 16 godina, a jedna od stvari koje su odlučile jeste i skori poziv u A selekciju "crvene furije", što znači da bi mladi dribler Barselone mogao da preskoči nekoliko koraka.

Nagovještaj ovakvog slijeda događaja mogao je da se vidi još juče pošto Fati neće ići na Svjetsko prvenstvo za igrače do 17 godina, već ga čekaju seniori.

Fati je inače ove sezone debitovao za Barselonu i već je postigao dva gola u šest utakmica, obarajući nekoliko rekorda. Prije dolaska u "La Masiju" igrao je za mlađe kategorije Sevilje, međutim kada su se Katalonci javili brzo je odlučio da im se pridruži...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC