• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prethodni put u kazinu, sada ponovo u reprezentaciji

Autor mondo.rs

Selektor Engleske Geret Sautgejt objasnio je svoju odluku da mladom fudbaleru pruži i treću šansu u A selekciji.

Selektor reprezentacije Engleske saopštio je novi spisak nacionalnog tima, a na njemu ima i jedno iznenađenje. Među pozvanim igračima nalazi se i čovek koji je prethodno okupljanje ''proveo'' u kazinu.

Sećamo se svi prethodnog kvalifikacionog prozora. Tada Džejms Medison nije bio u stanju da nastupi za Englesku i upiše svoj debi u belom dresu. Umesto toga, odlučio je da se malo zabavi.

Možda će vas zanimati

Na novom spisku Gereta Sautgejta nalaze se Kalum Hadson-Odoi, Aleks Okslejd-Čemberlen i Džon Stouns, a sva trojica su povratnici u tim. Spisak je nešto duži nego inače, na njemu je 27 imena, a nekadašnji defanzivac to pravda povredama i nedovoljno oporavljenim igračima.

Što se tiče odluke da ipak pruži novu šansu ofanzivcu Lestera, Sautgejt je medijima objasnio o čemu se tu radi. Selektor smatra da je mladi fudbaler zaslužio novu priliku.

''Samo dva puta je bio sa nama. Prethodni put smo ga poslali kući, bio je povređen. Nije napravio pametan potez, otišao je u kazino i bilo ko je mogao da napravi sliku koju će kasnije prodati. Izabrali smo i pružamo mu podršku, na njemu je da se izbori za mesto u timu.''

Englezi će tokom ovog prozora u kvalifikacijama odigrati svoju 1000. utakmicu. U slavu tog događaja, odlučili su da naprave jedan potez kakav do sada nije viđen. Ispod grba reprezentacije igrači će nositi četvorocifren broj koji označava koji su po redu bili kada su prvi put zaigrali za nacionalni tim.

Tako će najiskusniji Džordan Henderson na dresu nositi 1170, a poslednji od igrača koji su debitovali za tim je Tajron Mings. Njegov broj će biti 1244, dok Fikajo Tomori i pomenuti Medison, momci sa spiska Gereta Sautgejta, još nisu debitovali za seniorski sastav pa nemaju broj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC