• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I to se dešava: Zbog reprezentacija se odlažu mečevi šestoligaša

Autor mondo.rs

Znamo da je engleski fudbal neobičan, da i niželigaši igraju mnogo mečeva tokom sezone i da im je raspored zgusnut. Jedan tim iz šest lige odmaraće tokom reprezentativne pauze.

Tokom novembra će ponovo na snazi biti FIFA termin za odigravanje susreta. To znači da će ona najkvalitetnija prvenstva napraviti pauzu, a da će se okupiti nacionalni timovi.

Između ostalog, igraće se fudbal i u državama Centralne Amerike. To je posebno značajno za engleski tim koji se takmiči u šestoj ligi i čiji prvotimci će morati da se jave selektorima. Zato će klub napraviti pauzu u takmičenju.

Ekipa Hemel Hempsted Tauna je trebalo da 16. i 19. novembra odigra ligaške mečeve. Neće se to desiti jer su čak trojica igrača tog tima na reprezentativnim spiskovima egzotičnih zemalja.

Ovaj tim, koji je osnovan još daleke 1885. godine igra u Nacionalnoj ligi jug, prvoj Engleskoj ligi koja ne obuhvata čitavu zemlju. Njihov stadion ima 300 sedećih i još preko 3.000 stajaćih mesta, a u istoriji nisu imali velike rezultate.

Ipak, sada su vremena u klubu drugačija i ovaj tim ipak nešto znači. Barem u tom niželigaškom fudbalu. njihova molba da mečevi budu odloženi je prihvaćena, pa će naknadno odigrati dva susreta koji su bili na programu za sredinu novembra.

Tako će Rikardo German i Tajron Sterling moći u potpunosti da se posvete obavezama u nacionalnom timu Grenada, dok će Krejg Braham-beret nastupati za Monserat. Njihovo iskustvo iz šestog ranga engleskog fudbala sigurno će značiti ovih nacionalnim timovima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC