• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rivaldo: Ljudi, pa ne može Paketa da bude desetka Brazila

Autor mondo.rs

Fudbaleri Brazila su poraženi od Argentine u prijateljskom meču, a takve vesti uvek razočaraju navijače. Među njima je i Rivaldo, proslavljeni fudbaler kom je jedna stvar zasmetala.

Argentinci su slavili, pogotkom Mesija, Brazilci su videli neke od problema u svom timu. Rivaldo, nekadašnji fudbaler u veoma snažnom brazilskom timu, uvideo je jedan o kom se ne priča mnogo.

Čovek koji je bio sjajan igrač izneo je na svom profilu na društvenim mrežama veliku zamerku prema selektoru Titeu. Po njegovim rečima, Lukaš Paketa, fudbaler Milana, ne može da nosi broj 10 u reprezentaciji.

Nekadašnji fudbaler Barsleone i Milana, a i osvajač Mundijala sa svojom reprezentacijom, smatra da je taj dres ''pretežak''. Odnosno, da Lukaš Paketa još uvek nije dovoljno snažan da ga nosi.

''Gledao sam meč i video da je desetka dodeljena Paketi. To je dres koji nosi najbolji igrač. Cenjen je i poštovan širom sveta, nije za nekog sa sporednom ulogom, ko sedi na klupi. Poznat je zbog Pelea, Rivelinja, Zika, Rivalda, Kake, Ronaldinja, Nejmara...''

Ipak, nekadašnji fudbaler je onda spustio loptu i malo ublažio stav. Zapravo, nije tvrdio da je Lukaš Paketa krivac za takav razvoj situacije.

''Krivim Titea i njegov stručni štab za to. Nije Paketa kriv. On bi mogao da ima sjajnu budućnost ispred sebe. Isto kao rodrigo koji igra za Real Madrid. Zato ih treba zaštiti umesto što im se stavlja dodatan pritisak na leđa.''

Lukaš Paketa nosi dres Milana, ekipe u kojoj je kratko igrao i sam Rivaldo. to mu je prvi evropski klub, ali već na početku karijere u Evropi pokazuje da bi mogao da bude sjajan igrač u budućnosti. Ekipa Brazila će naredni meč igrati protiv Južne Koreje, što će biti nova prilika da on obuče ''desetku'' i skine teret sa svojih leđa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC