• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić o najvećoj grešci u karijeri: Zašto sam odbio Real Madrid...

Autor mondo.rs

Možda bi sve bilo drugačije da je htio da rizikuje poslije prve sezone u Fiorentini.

 Stevan-Jovetic-odbio-Real-Madrid-sportske-vijesti Izvor: MN Press/arhiva

Ko zna šta bi bilo da ga nisu "lomile" povrede...

Teško da i Stevan Jovetić (30) može da se prisjeti svih koje su ga mučile u karijeri, prekidale dobre periode, izbacivale ga iz ritma na po nekoliko mjeseci, vraćale se vrlo brzo i ne napuštaju ga sada ni u veteranskim danima.

Možda će vas zanimati

Ako ste zaboravili, Jovetić je član Monaka, a ovih dana počeo je ponovo da trenira sa prvim timom pošto na teren nije istrčao od aprila. 


To je bio dovoljan razlog da novinari "Gazete delo Sport" razgovaraju sa njim o trenutnom fizičkom stanju i da sa njim prođu prethodni dio karijere koji je mogao da bude i mnogo svjetliji, pošto je imao status "vunderkinda" u Partizanu i Fiorentini.

"Taj period u Firenci je bio poseban... Onda sam otišao 2013. godine u Mančester siti, iako me je tražio i Juventus, ali nisam mogao da izdam navijače 'viole'", kazao je popularni "Pujo".

Period na "Etihadu" nije bio blistav. Igrao je rijetko, bio često povrijeđen, pa je išao na pozajmicu u Inter, pa Sevilju i sad je u Monaku... A moglo je sve da bude drugačije da je ranije odlučio da napusti Fiorentinu, kada je smatrao da nije zreo za taj potez.

"Bila je velika greška što sam odbio Real Madrid 2009. godine. Nisam bio spreman, ali da mogu da vratim vrijeme...", jasno je šta je htio da time poruči Jovetić.



Stevan Jovetić je pred meč Fiorentine i Intera, svojih bivših klubova, posebnu poruku imao i za Sinišu Mihajlovića koji boluje od leukemije.

"On je veliki borac i vezan sam za njega na poseban način. Svi iz sporta, i ne samo iz sporta, stoje uz njega. Siguran sam da će dobiti bitku sa bolešću", naveo je Jovetić i dodao da sa Monakom ima ugovor do 2021. godine, uz poruku da bi volio da se vrati u Italiju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC