• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Rekao sam Matiću da je Vojvodina velika kao Partizan i Zvezda

Autor mondo.rs

Novosađani saopštili kako je izgledao rastanak sa prvim centarforom ekipe, koji je od ove nedjelje špic beogradskih crno-bijelih.

 Bojan-Matic-transfer-iz-Vojvodine-u-Partizan-Nenad-Lalatovic-izjava Izvor: MONDO/V. Sukdolak

Snažni centarfor Bojan Matić potpisao je za Partizan i u petak ujutru ozvaničio svoj dolazak iz Vojvodine u klub iz Humske.

Iskusni špic (28) krenuo je u trenerci Vojvodine u Antaliju, a završio je u opremi crno-bijelih. Sve se dogodilo tako brzo, a trener Voše Nenad Lalatović rekao je u izjavi za klupski sajt kako je izgledao taj rastanak.

Možda će vas zanimati

"Već na samom okupljanju pred početak priprema za ovaj dio sezone, Bojan Matić je rekao da se psihički više ne osjeća kao član Vojvodine i da želi da promijeni sredinu. Iz uprave mu je tada rečeno da o njegovom transferu može da se pregovara ako u klub stigne ponuda koja finansijski zadovolji i njega i Vojvodinu", izjavio je Lalatović.

"Nakon toga, Partizan je poslao ponudu za Matića, koja je u prvi plan bila odbijena, ali nakon što je Paritzan korigovao svoju ponudu i pritom u čitav posao uključio i raskid ugovor sa Nemanjom Nikolićem, pri čemu je u Vojvodinu u međuvremenu stigao i Momčilo Mrkaić, klub je odlučio da se saglasi sa prelaskom Matića u Partizan", dodao je on.

Lalatović je rekao i da Novosađani nisu mogli da mu ponude iste finansijske uslove.

"Moram da napomenem da je on imao izričitu želju da pređe tamo i rekao da mu je od strane tog ugovora ponuđen mnogo jači ugovor od onog koji je Vojvodina u mogućnosti da ponudi, te da time ima priliku da riješi svoju egzistenciju. Ja sam mu rekao da je Vojvodina jednako veliki klub kao Partizan i Crvena zvezda i da će, ako u drugom dijelu sezone bude na istom nivou kao jesenas, na ljeto sigurno ostvariti neki dobar inostrani transfer. Međutim, on je ostao pri svom zahtjevu i ja sam morao da se složim sa tim", dodao je šef struke Voše.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Predsjednik Vojvodine Vojislav Gajić rekao je da će upražnjeno mjesto u napadu popuniti fudbaler iz omladinske škole, Vukašin Bogdanović.

"Želja kluba je da u narednom periodu otvori prostor za razvitak i napredak mladog 17-godišnjeg Vukašina Bogdanovića, napadača koji je član naših mladih reprezentativnih selekcija i koji pokazuje izuzetan talenat u svojoj uzrasnoj kategoriji, kao i još neke fudbalere koji nadolaze i kojima treba da ti šansu. To je jasna politika i orijentacija kluba za budućnost, a naravno način i brzina njenog sprovođenja u delo zavisiće od procjena i odluka stručnog štaba".

Poslušajte Matićevu izjavu poslije dolaska u Partizan.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC