• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić odveo "vukove" na pripreme u Međugorje

Autor mondo.ba/Fena

Fudbaleri Olimpika u utorak ujutro su otputovali u Međugorje na drugi dio priprema. Nakon što su u prethodnim danima radili u Sarajevu ekspedicija tima s "Otoke" je otputovala u Hercegovinu.

 FK Olimpik na priprema u Međugorju Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Šef stručnog štaba Darko Vojvodić, sa svojim saradnicima Momčilom Stanićem, Aldinom Kametovićem i Aleksandrom Božovićem, poveo je 26 fudbalera i tri golmana.

Možda će vas zanimati

Na spisku putnika u Hercegovinu se nalaze: Zajko Zeba, Adnan Osmanović, Milan Muminović, Danijel Stojanović, Fadil Čizmić, Kenan Handžić, Faris Handžić, Amer Drljević, Idriz Džafić, Nemanja Lekanić, Muamer Adžem, Ognjan Stjepanović, Nikola Mojović, Adnan Hadžić, Enis Sadiković, Elvis Sadiković, Emir Tukić, Egho Fadi, Aid Tabaković, Ermin Mahmutović, Miloš Borovčanin, Anes Dedović, Amar Beširević, Sedin Ramić, Hamza Bešić, Nikola Baban, Tarik Karišik, Marko Džida i Tarik Abdulahović. S ekipom su otputovali i izvršni direktor Dino Đurbuzović, sportski direktor Romeo Šapina, fizioterapeut Ejub Hećo i ekonom Kenan Alispahić, saopšteno je iz kluba sa Otoke.

Olimpik u Hercegovini ostaje do 16. februara, a u tom periodu će odigrati četiri pripremna susreta, a prvi od njih je na programu u četvrtak kada će odigrati duel protiv Sutjeske iz Foče.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC