• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mesi ne bi mogao u Premijer ligi": Izjava koja je podelila javnost!

Autor mondo.rs

Emanuel Peti smatra da se Argentinac ne bi snašao na Ostrvu...

 Emanuel Peti - Leo Mesi ne može da igra u Engleskoj Izvor: Guliver/Alex Caparros/Getty Images

U osporavanju majstorstva Lea Mesija obično se ističu tri stvari.

Pele je više puta "potkačio" Mesija da nije kompletan igrač jer ne postiže golove glavom, najveći dio je onih koji mu zamjeraju što sa Argentinom nije osvojio Svjetsko prvenstvo, a postoji i posebna grupa koja tvrdi da se ne bi snašao ni u jednoj drugoj ligi sem Španiji.

Možda će vas zanimati

 Ne znamo koliko je to relevantno da se zanemari sve ostalo što je na njegovoj strani, poput golova, asistencija ili šest Zlatnih lopti, ali trećoj grupaciji od skoro pripada i Emanuel Peti.

Nekadašnji reprezentativac Francuske, koji je nosio i dres Barselone, komentarisao je informaciju koja se nedavno pojavila u javnosti: Lionel Mesi je nezadovoljan na "Nou Kampu" i to bi trebalo da iskoristi Mančester siti, prenijeli su ostvrski mediji.

Gvardiola je rekao da želi da Mesi završi karijeru u Barseloni, a Peti je poručio da omaleni Argentinac prosto ne bi mogao da igra u Premijer ligi.

"Iskreno, mislim da ne bi mogao da podnese taj intenzitet fudbala u Engleskoj", kazao je Peti koji je oblačio dresove Čelsija i Arsenala.

Izvor: TANJUG/AP/ALVARO BARRIENTOS, Alvaro Barrientos/AP


"On ne voli kada ga igrači udaraju i prate u stopu - u Španiji je zaštićen. Bilo bi pravo zadovoljstvo za engleske navijače da ga gledaju, ali ne vidim što bi ga Mančester siti kupio sa 33 godine. Da su htjeli, trebalo je to da urade prije par godina".

Peti je odmah napravio i paralelu sa "vječnim" rivalom Lionela Mesija.

"Mesi nije Kristijano Ronaldo. Fizički gledano - nije mašina kao on.Ronaldo je čudovište, a Mesiju sa 32 godine je možda ostalo godinu ili dvije na vrhunskom nivou. I da igra sa vrhunskim fudbalerima u Barseloni, neće zauvijek imati tu brzinu i driblinge", poručio je Emanuel Peti i "zapalio" javnost u Španiji i Engleskoj svojom izjavom.

Argentinac mu je već sinoć odgovorio sa tri asistencije protiv Betisa, a vi nam u komentarima pišite da li se slažete ili ne sa komentarom Emanuela Petija?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC