• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MSL: Partizan ponovo na plus tri

Sve je kao što je i bilo. Partizan je ponovo lider i ima tri boda više od Crvene zvezde.

 MSL: Partizan ponovo na plus tri  Izvor: MONDO

Crvena zvezda je prenoćila kao lider Meridijan Superlige Srbije, da bi nešto više od 24 sata kasnije Partizan skinuo komšije sa čela tabele i ponovo im odmakao tri boda.

U poslednjoj utakmici 26. kola crno-beli su na svom terenu pobedili Borac 1:0, a gol odluke postigao je Lamin Dijara u 36. minutu.

Crno-beli su u prvom delu imali inicijativu, medjutim, sve do desetak pre kraja nisu uspeli da konkretizuju veći posed lopte pravim šansama, a onda je na polovini Partizana loptu izgubio Lazarevski.

Moreira, prvi stranac kapiten u istoriji kluba iz Humske koji je traku poneo zbog odsustva nekolicine standardnih prvotimaca, teledirigovanim projektilom uposlio je Dijaru, a Senegalac je kao brzi voz prošao pokraj Rendulića i Dmitrovića, zatim u šesnaestercu zastao i onda plasirao loptu ispod Radivojevića u mrežu.

Prethodno crno-beli su zapretili i u 29. minutu. Čadikovski se odlično zagradio i izborio za poziciju, a zatim odložio loptu za Moreiru, čiji je udarac fijuknuo tik pored desne stative.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu Borac je imao u 35. minutu, kada je Krnjinac raspalio po lopti sa 18 metara i stavio na veliko iskušenje Mladena Božovića, koji se pružio koliko je dugačak i krajnjim naporom odbranio.

U nastavku Borac je bio bolji tim. Partizan je igrao vrlo loše i gotovo da nije stvorio nijednu priliku, izuzimajući 65. minut, kada posle kornera Knežević sa manje od dva metra nije pogodio prazan gol.

Samo minut kasnije Čačani su bili u situaciji da izjednače. Medjutim, nakon centaršuta Antića, Jevtić se nije snašao, jer je umesto da primi loptu, s obzirom na to da je bio sam kao duh u šesnaestercu Partizana, sa desetak metara pokušao glavom i praktično dodao loptu u ruke Božoviću. U 81. minutu u prilici je bio i rezervista Milovanović, koji je iz veoma dobre pozicije sa desetak metara prebacio gol.

Iako je ovaj meč bio direktno prenošen na televiziji na stadionu u Humskoj došlo je 11.500 gledalaca, ali nisu imali mnogo toga da vide.

REZULTATI 26. KOLA:

BEOGRAD: PARTIZAN - BORAC ČAČAK 1:0
(Dijara 36)

PARTIZAN: Mladen Božović - Srdja Knežević, Milan Vještica, Ivan Obradović - Ednilson, Djorjde Lazić (od 64. Marko Jovanović), Zoran Tošić (od 55. Aleksandar Lazevski), Darko Maletić, Moreira - Lamin Dijara i Dragan Čadikovski (od 84. Nikola Mitrović).

BORAC: Saša Radivojević - Antić, Rendulić, Dmitrović, Poledica (od 77. Milovanović), Dragutinović, Krnjinac, Kocić, Lazareski (od 46. Lazović), Mugoša (od 56. Boban Stojanović), Jevtić.

U subotu:
ŽELEZNIK: Bežanija - Banat 3:3
(Hong 28, Randjelović 48, 90+3p - Vujović 34, Markoski 62, Baljak 69)

BEOGRAD: Crvena zvezda - Vojvodina 5:1
(Burzanović 6, 27, Jestrović 36, Milijaš 63p, 90+3 - Grozdanovski 68)

KULA:
Hajduk - Mladost Lučani 0:0

KRUŠEVAC:
Napredak - Čukarički 2:0
(Gajić 38p, 62p)

BEOGRAD: OFK Beograd - Smederevo 2:1
(Bosančić 66p, Oliveira 79 - Ćeran 62p)

TABELA:
Partizan 59, Crvena zvezda 56, Vojvodina 44, Čukarički 34, Borac 34, Smederevo 32, Mladost 31, Napredak 28, OFK Beograd 28, Hajduk 27, Banat 27, Bežanija 16 bodova.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC