• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Partizan donijeli istu odluku: Otkazane sve aktivnosti

Autori mondo.rs Autori Jovan Terzić Autori Vladimir Sukdolak

Crveno-bijeli i crno-bijeli prekidaju sa treninzima.

 Superliga-Srbija-27.-kolo-Crvena-zvezda-Partizan-otkazane-sve-aktivnosti-nema-treninga Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Izabranici Dejana Stankovića i Save Miloševića će, nakon objave vanrednog stanja u Srbiji, dobiti neočekivani odmor. Pošto je tom odlukom prekinuta Superliga, klubovi su odlučili da prestanu i sa treninzima.

Naredno kolo fudbalskog prvenstva je trebalo da se igra već u srijedu, ali će mečevi te runde morati da sačekaju. Još uvijek se ne zna koliko, ali fudbaleri dva najbolja srpska tima znaju da sutra neće morati na trening.

Možda će vas zanimati

To je odluka donijeta na nivou klubova. Kako su MONDO reporteri saznali, Crvena zvezda i Partizan su suspendovali sve klupske obaveze, računajući tu treninge prvog tima, ali i mlađih kategorija.

Crveno-bijeli je trebalo da se sutrašnjim treningom pripremaju za srijedu i gostovanje radu na Banjici, jednom od najbližih koje imaju u prvenstvu. Najveći rival je u srijedu trebalo da igra na svom stadionu, a da mu protivnik bude Mladost iz Lučana.

Prvi tim Zvezde je trebalo da trenira u ponedjeljak od 11 časova, ali to neće biti slučaj. Dejan Stanković i njegovi igrači će dobiti slobodan dan, a ta praksa bi mogla da postane svakodnevna za njih u narednom periodu.

Sa druge strane, Partizan je istakao da prati odluke koje donosi država, da se pridržavaju propisanih mjera i da igrači zbog toga neće na teren. Podsjećamo, nedavno su crno-bijeli zatvorili trening centar zbog korona virusa.

Vanredno kolo u Superligi je trebalo da bude 27. runda u ovoj sezoni. Nakon tog kola predstoje još tri runde regularnog dijela, a zatim podjela tabele i novih sedam mečeva u borbi za titulu i borbi za opstanak.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC