• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grci brane osuđenog Prijovića: Platio je cenu svoje popularnosti!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

I dalje se priča o srpskom napadaču, sada i u zemlji u kojoj je ostvario najveće uspehe u karijeri.

 Grci brane osuđenog Aleksandra Prijovića: Platio je cenu svoje popularnosti! Izvor: MN PRESS

Bura oko Aleksandra Prijovića se ne stišava!

Srpski fudbaler je prvo bio priveden zbog kršenja mera vanrednog stanja, da bi potom bio i osuđen na tri meseca kućnog pritvora, a sada se u čitavo "razjašnjavanje situacije" uključio i jedan grčki medij.

Prijović je protekle nedelje bio priveden zbog kršenja vanredne mere zabrane okupljanja, kada je sedeo u kafeu jednog beogrdaskog hotela uz prisustvo još oko 20 ljudi.

Možda će vas zanimati

Tom prilikom je Prijović uhapšen zajedno uz pojedine estradne zvezde, a par dana nakon svega, u odbranu nekadašnjeg napadača PAOK-a stala je i grčka "Gazeta". Oni čak tvrde da je Prijović u hotel otišao sam, kako bi ručao, ali je u međuvremenu naišao na Radišu Trajkovića Đanija i njegovu suprugu, sa kojima je kasnije i bio priveden.

"Iako se držao na udaljenosti od 15 metara od ostalih, nekoliko trenutaka kasnije policija je ušla i uhapsila sve, pa i samog napadača. Restoran je normalno radio u okviru zakona, ali greška menadžera je bila što klijente nisu smeštali kako je trebalo. Činjenica da je u prostoriji bilo 20 ljudi bila je dovoljna da svi završe u pritvoru", stoji u tekstu "Gazete", a prenosi "Kurir".

Oni su potom pokušali i da odbrane Prijovića, istakavši da je njegova popularnost razloga zbog čega je osuđen na tri meseca kućnog pritvora.

"Prijović je, u suštini, sam otišao na lice mesta i u potpunosti se pridržavao svega, te nije imao nikakve veze sa drugim stolovima. Ali će morati da prizna delo za koje nije jedini krivac kako bi izbegao zatvor. Ustvari, on je platio cenu svoje popularnosti", navodi grčki medij.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC