• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan odlazi iz Reala posle 16 godina

Autor Nebojša Marković

Pominje se povratak u domovinu

 Zinedin Zidan Real Madrid Izvor: Guliver/Getty images/Manuel Queimadelos Alonso, Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images Europe

Zinedin Zidan je u Real Madridu napravio čuda i kao fudbaler, a naročito kao trener. Međutim, nije iznenađenje da njegovi sinovi nisu uspeli da nastave tim stopama.

Enco Zidan je jedno vreme bio deo Real Madrida, a prilike je dobijao i mlađi sin Luka. Ipak, on će sada napustiti klub sa stadiona "Santijago Bernabeu".

Sin legendarnog Francuza je golman i ima 22 godine, ali kako mu ovog leta ističe ugovor sa klubom, on će tom prilikom ostati slobodan igrač.

Luka Zidan je trenutno na pozajmici u Rasing iz Santandera, gde će ostati dok sezona ne bude završena. On je uspeo u svom dečačkom snu, da zaigra za prvi tim Real Madrida, a priliku za to je dobio protiv Ueske i Viljareala.

Mladi Francuz, rođen u Marseju, tako će napustiti madridski klub posle 16 godina, otkako je kao šestogodišnjak došao u najmlađu selekciju tima 2004. godine.

Njegova naredna destinacija mogla bi da bude domovina. Povratak u Francusku se čini kao najrealniji, pišu španski mediji, a zainteresovan je Monpelje.

Luka Zidan je upisao 27 nastupa za Rasing ove sezone, a naredne bi mogao da zaigra za tim koji je u skraćenoj sezoni francuske Lige 1 završio na osmom mestu na tabeli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC