• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razočarani Prijović nikada neće igrati u Srbiji! Evo i zbog čega...

Autor Milutin Vujičić

I dalje je pogođen svime što se dešavalo tokom aprila, maja...

 Aleksandar-Prijovic-nece-da-igra-u-Srbiji Izvor: MN PRESS

Srpski napadač Aleksandar Prijović (30) rođen je u švajcarskom Sankt Galenu i čitavu karijeru gradio je u inostranstvu, nadali su se navijači Crvene zvezde da će ga možda ovog ljeta vidjeti u njihovoj opremi, ali to se sigurno neće desiti.

Kako prenosi grčka "Gazeta", Prijović se prijateljima povjerio da nikada neće igrati ni za jedan klub u Srbiji, bez obzira kakve finansijske uslove oni ponudili.

Možda će vas zanimati

Razlog? Vjerovatno ste ga naslutili...

Srpski napadač je navodno ljut i razočaran zbog tretmana koji je imao tokom pandemije korona virusa. Prijović je priveden početkom aprila u jednom beogradskom hotelu jer je zbog kršenja odluke o zabrani okupljanja tokom vanrednog stanja u zemlji.

Poslije svega toga, Prijović je pokrenuo i humanitarnu akciju.

Osuđen je na tri mjeseca kućnog pritvora, a Prijović se po\alio i da je razočaran tretmanom koji je dobio u medijima, kao i kaznom, dok neće živjeti i igrati u Srbiji "iako je ponosan na svoje porijeklo".

S obzirom na to da je Prijović višak u arapskom Al Itihadu, što želi da iskoristi PAOK, pokušala je i Crvena zvezda da ga kontaktira, ali nije imala dovoljno novca da ga plati, dok sada znamo da postoji i drugi razlog zbog kog ne bi došao u Superligu.

Podsjetimo, Prijović je počeo karijeru u Parmi, igrao za Derbi, Jeovil, Nortempton, Sion, Lozanu, Trumse, Jurgorden, Boluspor, Legiju, Paok i sada za Al-Itihad.

Za reprezentaciju Srbije igra od 2017. godine i za sada je postigao dva gola od kojih je jedan Srbiji donio učešće na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji. Najviše prostora dobijao je kod Slavoljuba Muslina, malo manje kod Mladena Krstajića, a najmanje kod Ljubiše Tumbakovića.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC