• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Segunda u haosu: Srbin pogađa sa polovine, a svi kukaju zbog odgođenog meča

Autor Dušan Ninković

Potpuno ludilo na zatvaranju sezone u drugom rangu španskog fudbala.

 Ludilo-u-Segundi-Segunda-Deportivo-Fuenlabrada-Numansija-gol-Igor-Zlatanovic-sa-polovine-terena Izvor: MONDO/printscreen

Uh, šta se sve dešava u drugoj ligi Španije. Popularna Segunda je isplanirala da se takmičenje završi večeras, ali to neće biti slučaj.

Jedan meč je odigran ranije u toku dana, svi ostali je trebalo da budu u istom terminu, ali to nije slučaj. Utakmica Deportivo -Fuenlabrada je odgođena, a za to vrijeme Igor Zlatanović teroriše u dresu Numansije.

Možda će vas zanimati

Da krenemo od njega, pošto je lakše za objasniti. Fudbaler koji je prošao Partizanovu omladinsku školu, a zatim sazrio u dresu Radnika iz Surdulice, strijelac je pogotka protiv Tenerifea.

Jednu manju gužvu na sredini terena iskoristio je tako što je šokirao protivničkog golmana. Sa blizu polovine terena, bez mnogo razmišljanja, uputio je udarac koji je završio u mreži.

A sada, da se vratimo na susret koji je trebalo da se odigra u Korunji. Tamo je Deportivo čekao Fuenlabradu i na kraju je nije dočekao. Najbitniji meč u ovoj rundi igraće se neki drugi put.

Jedina utakmica koja je odlučivala i o mjestima u plej-ofu i u zoni ispadanja, na kraju se neće odigrati kada i sve druge. Razlog za to je minimum sedam pozitivnih testova na korona virus u redovima gostujućeg tima!

Naravno, kompletna liga je poludjela zbog ove odluke. Da li misle da je namještena ovakva situacija ili da je trebalo sve odložiti, saznaćemo narednih dana, ali će Depor i Fuenla imati malu prednost.

Nakon što se završe večerašnji susreti, ova dva tima će moći da izračunaju koliko im je bodova neophodno u posljednjoj utakmici u ligaškom delu sezone.

Podsjećanja radi, Fuenlabrada je pred ovo kolo zauzimala 6. poziciju, što je posljednje mesto koje vodi u plejof. Deportivo je, na žalost svih ljubitelja fudbala, bio na poziciji sa koje se timovi sele u niži rang.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC