• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Don Karlo ga moli da ostane, ali se on premišlja

Autor Jovan Terzić

Brazilac i dalje ne zna gde će igrati sledeće sezone.

 Don Karlo ga moli da ostane, ali se on premišlja Everton Rišarlison Izvor: Guliver/Getty images/Gareth Copley, Gareth Copley/Getty Images Europe

Karlo Anćeloti je jedan od najboljih i najuspešnijih trenera u fudbalu ikada. 

Čovek je ogromnog autoriteta i uticaja, međutim, trenutno je - ali ne i prvi put - u situaciji da ne zna hoće li uspeti da zadrži jednog od najboljih igrača svog tima.  

Možda će vas zanimati

Posle dve godine u Evertonu, Brazilac Rišarlison nalazi se na raskrsnici. Ostati ili otići, pita se verovatno svakodnevno. 

"O tome se već pričalo, već mi je rekao da računa na mene u narednoj sezoni i tražio da još malo sačekam". izjavio je 23-godišnji napadač za čuveni "Globo" kada je upitan o tome da li je po završetku sezone razgovarao sa Don Karlom o svojoj sudbini. 

Everton je u januaru odbio ponudu Barselone vrednu 85.000.000 funti jer Uprava "karamela" ne želi da proda Brazillca oko kog se gradi tim za naredne godine. 

I sam Anćeloti bori se da Rišarlison ostane. 

"Sve zavisi, ako dođe dobra ponuda, sešćemo i razgovarati, to je deo fudbala. Još razgovaramo o tim detaljima, rešavamo stvari. On dovodi nove igrače pa ćemo razgovarati, ali mislim da mogu da sačekam još jednu sezonu", obradovao je tom konstatacijom Brazilac navijače Evertona, a potom ih i još više naveo da veruju u njegov ostanak. 

"Verujem da će Ančeloti napraviti izmene u sastavu i da ćemo napredovati, ali i da ću postići više golova".

Mladi fudbaler je u Everton stigao posle jedne sezone u Votfordu, a prethodno je u domovini nastupao za Fluminense i Ameriku Mineiro. 

"Znatno sam se razvio u Evertonu, toliko da sam došao do reprezentacije Brazila. To je jedno od mojih najvećih dostignuća. Dolaskom Ančelotija mogu samo još više da napredujem, on sa mnom svakodnevno razgovara. Sada se radi o razvoju i o tome da nastavim da postižem golove, da pomažem ekipi", naveo je Rišarlison. 

(Mondo/Beta) 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC