• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Reala napali srpskog fudbalera: Luka Jović je nepostojeći igrač po mišljenju 10.000 Španaca!

Autor Dragan Šutvić

Bio je jedan od najlošije ocijenjenih...

 luka-jovic-real-madrid-liga-sampiona-sahtjor-donjeck-lose-ocijenjen-10-hiljada-glasova-nema-zelju Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/DENIS DOYLE

Fudbaleri Real Madrida doživeli su očajan start sezone u Ligi šampiona, a moglo je da bude još gore. "Kraljevski" klub je na domaćem terenu izgubio 3:2 od Šahtjora koji je u Španiju stigao bez čak 13 prvotimaca zbog širenja korona virusa.

A prijetilo je da bude još gore, pošto je na poluvremenu ukrajinski klub imao i čitavih 3:0.

Možda će vas zanimati

Ipak, kako Real nije uspio da se spasi poraza na domaćem terenu, španski mediji su počeli da traže krivca, a jedan od onih koji je najviše razočarao tamošnju štampu je - Luka Jović.

Srpski napadač je dobio priliku da započne meč prije Karima Benzeme, ali nije uspio da učini ništa kako bi pomogao Realu na ovom susretu.

Da stvar bude gora, nakon njegovog izlaska iz igre pri rezultatu 1:3, Realu je bilo potrebno čitavih sedam sekundi da postigne drugi gol!

Na kraju je "Marka" riješila da ocijeni svoje igrače od najboljeg ka najgorem i u cijelom Realu, samo su dvojica bila lošije ocijenjena od Jovića - to su trener Zinedin Zidan i iskusni Marselo.

"Zidan mu ove sezone daje više šansi nego tokom čitave prošle godine. Ali za sada, nema znakova da kod njega postoji želja da uspije u Madridu. Nepostojeći. Zamijenjen", opisao je španski list igru Jovića.

"Marka" je u jednom drugom tekstu pružila šansu navijačima da svojim glasovima pokažu šta misle o svojim igračima, upitavši ih "koga bi navijači Real Madrida izviždali da je bilo publike?"

Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/DENIS DOYLE, Denis Doyle/Getty Images Europe

I Jović je ovde na pretposljednjem mjestu od svih 15 učesnika, a u trenutku pisanja ovog teksta - dobio je 9.700 negativnih glasova! Jedino je gore prošao Marselo sa 10.000 "virtuelnih zvižduka", a čini se da će ovi brojevi samo nastaviti da rastu...

"Na njega ne može da se računa. On je svjetlosnim godinama od sjajnog igrača koji je bio. Šteta, ali on treba da igra u Kupu kralja i to je to", napisala je "Marka" o Brazilcu Marselu.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC