• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mora da se vrati u trku za titulu: Ili će uspjeti ili nisu za ovaj tim, poručuje Bibars Natho

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Došlo je teško vrijeme za Partizan, ali se mora istrajati, poruka je Partizanovog Natha

 Bibars Natho - Partizan mora da se vrati u trku za titulu Izvor: MN PRESS

Partizan je pobijedio poslije mjesec dana tako što je savladao Mačvu 2:0 u 13. kolu Superlige, a taj trijumf mnogo znači svima u timu.

To je rekao i strijelac prvog gola Bibars Natho, jedan od najboljih igrača tima. On je rekao da mu je supruga "naredila" da postigne gol, a otkrio je sa kakvim se sve izazovima suočava Partizan u narednom periodu.

"Za nas je došlo neko teško vrijeme, ne igramo kako želimo i zbog toga smo dosta pod pritiskom. Zato je bilo vrlo važno da pobijedimo, da vratimo sebi pobjednički mentalitet i da sebi kažemo 'momci, znamo i da pobjeđujemo i igramo fudbal'. Imamo mnogo novih igrača, mnogo povreijđenih, novi šef unosi nove zahtjeve i znamo da će izvući ono najbolje iz nas kako bismo igrali bolji fudbal u budućnosti!", rekao je Natho.

Gol je posvećen supruzi Taliji?

"Njoj je rođendan danas, a kada smo razgovarali prije utakmice rekla mi je da moram da dam gol. A znate kako je, kada vam žena nešto kaže da uradite, onda to i morate", smije se Natho.

Partizan usljed povreda sada nema klasičnog napadača?

"Kao što sam rekao, došlo je neko teško vrijeme. Imamo mnogo povrijeđenih igrača, samim tim drugi sa drugih pozicija moraju da uskaču. Onda je problem sve to uskladiti u cjelinu. Ali, sa druge strane ti drugi igrači kojima je šef ukazao šansu, jer su prvi povrijeđeni, moraju da iskoriste datu priliku i pokažu da su dobri i zašto su u prvom timu. Tako je u fudbalu. Nadam se da će pokazati svoj kvalitet i igrati dobar fudbal i zbog njih lično i zbog tima", rekao je Natho.

Problem Partizana, koji traje već neko vrijeme jeste realizacija stvorenih šansi i kapiten Izraela ne bježi od te činjenice.

"Istina je, mnogo šansi i propuštenih prilika. Dođe u fudbalu vrijeme puno iskušenja, kada jednostavno sve što želite ne ide i bude uz puno muka i prepreka, svaki šut, svaki pas bude problem… Ali, mi ipak imamo iskusne igrače, imamo dobar tim i zajedno ćemo naći način da prevaziđemo ovaj trenutak. Siguran sam da će u budućnosti sve ići lakše, ljepše i bolje i da ćemo igrati bolji fudbal sa dosta golova. Stvaramo šanse, doći će i sve drugo. To je nažalost fudbal", objasnio je on.

Mnogi su već otpisali Partizan iz trke za titulu…

"Ovo nije pitanje da li može da se vrati ili ne, već mora! Fudbal je dinamična igra i u jednoj, dvije nedelje može sve preko noći da se promijeni. Iskreno se nadam da će te to vidjeti vrlo, vrlo brzo, možda čak i da je  ova pobjeda početak novog vremena. Ovaj tim prolazi kroz težak period, a postoji jedna rečenica koja kaže 'na muci se poznaju junaci', jer kada je sve u redu onda su svi srećni i sve je lako! Tek u ovim vremenima možete da vidite koliko je pojedinac ili tim dobar i da uz snagu i vjeru možemo da se vratimo na pravo mesto! Ako smo dobri, vratićemo se, ako nismo, onda nismo dovoljno dobri za ovaj tim", rekao je Bibars Natho.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC