• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prolazimo kroz pakao, spremni smo za težak raspored": Pred Partizanom su kjučni mečevi u ABA ligi i Evrokupu

Autor Dragan Šutvić

Dvije utakmice u kojima crno-bijeli mogu mnogo toga dobrog da dobiju.

 "Prolazimo kroz pakao, spremni smo za težak raspored": Pred Partizanom su kjučni mečevi u ABA ligi i Evrokupu Izvor: MN PRESS

Partizan je dobio kraću pauzu usljed obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nju su crno-bijeli iskoristili da se usredsrede na ono što do sada nisu mogli, a čini se da će ekipi Saše Filipovskog to izuzetno dobro doći.

Slično razmišlja i košarkaš Partizana Nikola Janković.

Možda će vas zanimati

"Prolazimo kroz jedan mini ciklus priprema, kroz "pakao". Prošle nedjelje smo imali tri dana po dva treninga, dan slobodno, pa opet dva treninga. Dosta vremena u kom smo se bavili sobom, individualnim radom i nekim stvarima koje ne možemo kada su utakmice. Šalu na stranu, prija nam, sve to lijepo funkcioniše. Mislim da je u pravom trenutku za nas došla i reprezentativna pauza i ovaj ekstra rad", rekao je Janković za TV Partizan.

Partizan se u međuvremenu pojačao, pošto je prošlog vikenda dio tima ponovo posao Aleksej Nikolić, nakon pozajmice u italijanskom Trevizu.

"Ali ne miruje, uželio se košarke. Došao je 45 minuta prije početka treniga, on je tu i trenira sam. To je odlično, sigurno da će nam mnogo pomoći."

Slijedi težak raspored za crno-bijele. Partizan već u subotu igra protiv Mornara na gostovanju u Baru u okviru ABA lige, a onda ih naredne srede očekuje važan meč u Evrokupu - Bahčešehir stiže u Beograd.

"Te dvije utakmice mogu da anuliraju neke lošije partije iz prvog dijela prije pauze i mogu mnogo da nam znače. Napravili smo dobar posao u poslejdnjih četiri-pet utakmica, a sa ove dvije treba da zaokužimo priču, da se malo situacija smiri, da se iskristališu tabele i u ABA ligi i u Evrokupu. Sigurno će biti pakleno, posebno u Baru. Mornar je preozbiljna, šuterska ekipa, jednostavno mogu da igraju sa pet šutera na terenu. U predsezoni su nas dobili, veoma skupa i jako dobra ekipa", istakao je centar crno-bijelih.

Partizan će poslije meča sa predstavnikom Turske u Evrokupu imati uzastopna gostovanja - prvo protiv Burža 15. decembra, a onda i dvije nedjelje kasnije protiv Venecije, u meču 7. kola koji je ranije bio odložen.

"Paklen je raspored, a i trener nas uči da idemo utakmicu po utakmicu. Svaki meč je priča za sebe. Nije mi drago što moramo ponovo u Veneciju, jer put do tamo nije lak. Takva je situacija i bolje je i tako nego da nema košarke. Venecija je za sada u dalekoj budućnosti, ali moraćemo i nju da odradimo", zaključio je Nikola Janković.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC