• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić oprezan pred duel sa Splitom: Namučili su i jače ekipe od nas

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije velikog uspjeha i plasmana u TOP 16 FIBA Lige šampiona, Aleksandrovčani se okreću obavezama u ABA ligi.

 Dragan Bajić oprezan pred duel sa Splitom: Namučili su i jače ekipe od nas Igokea - Split ABA liga Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Košarkaši Igokee plasmanom u TOP 16 fazu FIBA lige šampiona napravili su ogroman uspjeh, ali mnogo vremena za odmor nema jer ih već u ponedjeljak očekuje duel ABA lige protiv Splita.

"Poslije ovog velikog rezultata, ja bih jednom čestitam svim ljudima, prvo igračima i mom stručnom štabu, ljudima koji vode ovaj klub. Mislim da smo napravili stvarno ogroman rezultat i vjerujući u svoje momke sigurno da nećemo stati na ovom", poručio je trener Igokee Dragan Bajić.

Možda će vas zanimati

Kako kaže, "igosi" moraju biti izuzetno oprezni, jer je Split u dosadašnjem dijelu sezone pokazao da se radi o nezgodnom protivniku.

"Čeka nas naredni protivnik to je ekipa Splita. Sav respekt toj ekipi i mom kolegi Skelinu koji radi dobar posao uz probleme kroz koje prolaze. Oni to pokazuju igrom u proteklom periodu gdje su namučili i puno jače ekipe od nas. Kod nas postoji jedna doza umora od gostovanja u Turskoj, međutim da krenem od sebe, pun sam samopuzdanja što kao trener to moram da prenesem svom timu. Smatram da se za puno stvari mi pitamo kada je utakmica na domaćem terenu sa Splitom u pitanju. Očekujem jednu dobru reakciju poslije svega i nadam se novoj pobjedi i novim dobrim rezultatima u ABA ligi", naglasio je Bajić.

Stefan Fundić ističe da je Igokea favorit, ali da se naredni rival ne smije shvatiti olako.

"Utakmica protiv Splita nam je jako bitna. Split nije ekipa za potcjenjivanje i ima svoje kvalitete. Kao što i uvijek kažemo, kad igramo kod kuće imperativ je pobjeda. Moramo dobro da se spremimo i ako damo sve od sebe i ispunimo naše zadatke normalno je da ne sumnjamo u pobjedu", optimista je Fundić.

Duel Igokee i Splita na programu je u ponedjeljak od 21 čas u Laktašima.

Aleksandrovčani nakon 15 odigranih utakmica dijele lidersku poziciju sa Mornarom (skor 12:3), dok je Split do sada zabilježio pet pobjeda i 11 poraza.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Molim vas, samo dva dana bez Bajića na mondu!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC