• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega se vratila u finale - a u prošlom je pobijedila: Aplauzi i za Vojvodinu Mute Nikolića!

Autor Dragan Šutvić

Veoma zanimljivo prvo polufinale Kupa

 mega-vojvodina-82-75-polufinale-kup-radivoja-korac Izvor: MN PRESS

Prvi finalista Kupa Radivoja Koraća je ekipa Mege! Ona je u prvom polufinalu Kupa savladala Vojvodinu rezultatom 82:75, u utakmici u kojoj je domaćin natjerao favorita da se dobro oznoji za ulazak u meč za pehar.

Možda će vas zanimati

Mega će u nedjelju igrati za "Žućkovu ljevicu" protiv Partizana ili Crvene zvezde, a "vječiti" derbi počinje u 21 čas, uz tekstualni prenos na MONDU.

Beogradski klub prvi put je ušao u finale od 2016, kada je i osvojio svoj jedini trofej u istoriji. U borbu za pehar vratila ga je mirna ruka Milenka Tepića u finišu meča, kao i pogoci najefikasniji igrača Skučija Smita (18 p), Marka Simonovića (17) i Filipa Petruševa, koji je dao 14 poena uz 13 skokova.

Kapiten Tepić preuzeo je odgovornost u momentu u kojem je Vojvodina najviše pretila (70:63 u 37. minutu) i pogotkom uz faul Nikole Gaćeše odbio nalet domaćina. Potom je uporni Petar Rakićević pogodio poslije naskoka i za  "minus 6" Vojvodine (67:73), ali je Mega ponovo imala spreman odgovor.

Uslijedila je trojka Stefana Momirova za mirnijih "plus 9" Mege (76:67) i tu je nagovijestio da je kraj, iako se Vojvodina i u posljednjem minutu vratila na dva posjeda zaostatka (80:75, na 43 sekunde do kraja).

Skuči Smit je u tom trenutku ostao miran i "ovjerio" trijumf Jovanovićeve ekipe, koja sada ide na kratak odmor do sutrašnje utakmice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC