• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEGA JE NAJBOLJA U EVROPI ZA RAZVOJ MLADIH, DOLAZAK JE POTEZ KARIJERE: Petrušev oduševljen individualnim priznanjima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi centar je imao izuzetnu sezonu

 filip-petrusev-mvp-aba-liga-izjava-mega-potez-karijere Izvor: MN PRESS

Filip Petrušev je ove sezone debitovao u seniorskoj košarci i uradio je to u velikom stilu! Nakon prve sezone u ABA zvanično je postao MVP, najbolji strelac i najbolji mladi igrač lige!

Možda će vas zanimati

Centar Mega Soccerbeta krenuo je tako stopama svojih prethodnika Nikole Jokića i Goge Bitadzea, koji su takođe nosili MVP zvanja.

"Ovo priznanje za mene predstavlja veliku čast, posebno s obzirom kakvi su sve igrači pre mene osvajali tu nagradu. Sigurno da je ovo veliki uspeh i da mi predstavlja podsticaj za dalji rad. Želeo bih da se pre svega zahvalim svojim saigračima na podršci bez kojih ovo ne bi bilo moguće, trenerima i stručnom štabu na čelu sa Vladimirom Jovanovićem na kvalitetnom i napornom radu i prilici koju su mi pružili da pokažem šta umem na terenu, mojoj porodici i svima koji su me podržavali van terena", rekao je Petrušev po dobijanju priznanja.

On dolazi sa univerziteta Gonzaga, a ove sezone je debitovao i za seniorsku reprezentaciju, pošto se ranije istakao u juniorima.

"Hvala Megi koja je verovala u mene i koja je još jednom pokazala da je najbolji klub u Evropi za rad sa mladim igračima. Sve ovo je samo potvrda da sam doneo najbolju odluku u dosadašnjoj karijeri kada sam prošlog leta odlučio da pređem u Megu. Imali smo veoma dobru sezonu u ABA ligi koju smo završili sa 14 pobeda, što je sigurno veliki uspeh, bili smo konkurenti za plej-of do pred kraj i sigurno je da imamo razloga da budemo zadovoljni. Okrećemo se obavezama u nastavku sezone i nastavljamo da radimo", rekao je Filip Petrušev.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC