• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević najavio Partizanove "bebe" u Novom Sadu: Oni su šansu zaslužili, oni koji nisu u ritmu - ne konkurišu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener crno-belih će dati šansu mlađim igračima, ali je otkrio i koga ne treba očekivati na terenu u meču protiv Proletera.

 partizan-proleter-aleksandar-stanojevic-mladi-ce-dobiti-sansu-bajbek-banjak Izvor: YouTube/FK Partizan BG

Fudbaleri Partizana spremaju se za nove izazove koji ih čekaju u Superligi Srbije, pošto u četvrtak crno-beli gostuju Proleteru u Novom Sadu.

Možda će vas zanimati

Posle pobede u tom gradu u polufinalu Kupa Srbije nad Vojvodinom, Aleksandar Stanojević sličan rezultat priželjkuje i ovoga puta.

"Proleter je promenio trenera, u poslednje vreme nisu bili u dobroj formi iako su bili stabilni tokom većeg dela sezone. Oprezni smo, znamo kako smo ih pobedili u prvom delu sezone", počeo je Stanojević.

Trener Partizana se osvrnuo na činjenicu da je Ivan Obradović polomio šaku i da neko vreme neće biti u timu.

"Obradović je odigrao dobro poslednji meč. Povreda šake je problem jer on treba i aute da izvodi. Ne znam kakav će mu biti oporavak. Brežančić nije u ritmu, neki period nije trenirao. Kad bude u ritmu, biće u konkurenciji. Urošević je konstantan, 100% verujem u njega i on to zna."

Stanojević je govorio i o Makiju Banjaku i Žan-Kristofu Bajbeku, ali i o ostalim strancima.

"Za Banjaka sam rekao da će dobiti šansu uskoro i ide u tom pravcu. Bajbek nije u konkurenciji. Natho i Asano su tu, Suma je i dalje povređen."

Strateg crno-belih jasno poručuje da će mlađi fudbaleri dobiti svoje šanse protiv Proletera posle dobrih igara protiv Spartaka.

"Uvek ću dati šansu mladim igračima. Na njima je da li će je iskoristiti. Pošto su je iskoristili, daćemo im sada već protiv Proletera šansu. Nad Štulićem je protiv Spartaka bio penal, Lazar Pavlović je postigao gol, Jović igra konstantno dobro. Želim da vidim koliko mogu da nose igru Partizana. Za sada zaslužuju šansu i dobiće je."

Na kraju se Stanojević osvrnuo i na činjenicu da će u četvrtak biti održan žreb kojim će se odlučiti da li će Partizan ili Crvena zvezda biti domaćin finala Kupa Srbije.

"Voleo bih da je na neutralnom treerenu, ali postoje procedure kojima se ljudi bave, tako da poštujem bilo koju odluku. Ne bih pravio priče oko toga. Kako bude, biće. Srećni smo što smo u finalu Kupa i što smo pobedili sve superligaše na putu do finala", poručio je Aleksandar Stanojević.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC