• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova desetka pogodila posle šest meseci: Srećan sam kad god dobijem šansu, rad se isplati!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi fudbaler crno-beli zadovoljan igrom tima protiv Spartaka u 33. kolu Superlige.

 lazar pavlović konačno postigao pogodak Izvor: MN PRESS

Crno-beli su pobedili, a važnu ulogu na ovom meču imao je Lazar Pavlović koji nije često u sezoni bio starter u ekipi Partizana.

U 33. kolu Super lige Srbije, crno-beli savladali su ekipu Spartaka iz Subotice i golovima Lazara Pavlovića i Bibarsa Natha, sa bele tačke, ubeležili nova tri boda i dvanaestu pobedu u Humskoj.

Možda će vas zanimati

Prvo poluvreme Stanojević je počeo sa trojicom mladih igrača Jovićem, Pavlovićem i golmanom Popovićem, od kojih je Pavlović i doveo u Partizan u vođstvo.

''Bila je ovo veoma teška utakmica za nas posle polufinala Kupa Srbije u Novom Sadu. Bili smo malo umorni i ispražnjeni, ali zaslužili smo pobedu, jer smo bili smo bolji tokom čitave utakmice i stvarali mnogo šansi'', rekao je Pavlović.

Jedan od najzapaženijih igrača crno-belih na meču protiv Subotičana ističe da je srećan zbog svake šanse koju dobije.

''Prvo želim da kažem da sam srećan što sam dobio šansu da budem starter i uopšte igram utakmicu u konkurenciji odličnih igrača. Igrao sam utakmicu i protiv ekipe Mačve, takođe sam imao šansu, ali nisam postigao gol. Sada sam bio u pravo vreme na pravom mestu i, uz malo sreće, lopta je završila gde treba. Istina, imao sam još dve-tri propuštene prilike, ali sam siguran da će se radom, baš kao sada, sve isplatiti i doći na svoje mesto'', dodao je ofanzivni vezni igrač Partizana.

Želja za više minuta postoji, ali o tome odlučuje Aleksandar Stanojević koji nije bio zadovoljan izdanjem svih igrača...

''Ja se, lično, osećam super. Naravno da postoji želja da imam sve veću i veću minutažu, ali to je na šefu da kroz moj rad i zalaganje proceni kada je trenutak, baš kao danas'', zaključio je Lazar Pavlović, koji će i naredne sezone biti bonus Partizana.

Ekipi Partizana preostalo je još pet prvenstvenih mečeva do kraja sezone, a zatim će tim iz Humske igrati finale Kupa Srbije protiv najvećeg rivala. Biće to prilika za osvajanje trofeja i popravljanje utiska iz tekućeg prvenstva.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC