• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Stanoje ostaje u Partizanu? Iznad mog imena neka uvijek stoji znak pitanja!

Autor Dragan Šutvić

Trener vrlo dobro zna šta se od njega očekuje

 aleksandar-stanojevic-odlazi-ostaje-fk-partizan-superliga-kup-srbije-trofeji Izvor: MN PRESS

Superliga ulazi u finiš sezone, ostalo je još šest kola do kraja, a Partizan se već sprema za sljedeću sezonu, dok Aleksandar Stanojević kaže da njegova budućnost u klubu uvijek može da se dovede u pitanje.

Možda će vas zanimati

Na pitanje o pritisku i očekivanjima, Stanojević je rekao u dahu:

"Ako ste me upoznali, ako niste, ja sam neko ko se svakodnevno dokazuje, volim da prihvatam odgovornost. Iznad mog imena uvijek može da stoji znak pitanja".

Odmah je nastavio:

"Meni su najvažnije stvari da li vam ekipa vjeruje ili ne vjeruje, da li vam klub vjeruje ili ne vjeruje i navijači. Ako kod te tri stvari postoji neki zarez, onda možemo da načnemo tu temu. Kad pričamo o pritisku, pritisak nemam, jer uvijek sebi namećem veći pritisak nego što neko drugi može da mi nametne. Znam šta znači voditi Partizan, obaveza i odgovornost su ogromni. Uvijek želim da preuzmem odgovornost i, kažem, na kraju ćemo svoditi račune. Za jednog trenera su bitne samo dvije stvari. Rezultati, koji vam daju legitimitet, ali ako ih nemate, onda morate da imate osjećaj da li idete u dobrom pravcu, to je druga stvar", rekao je Stanojević.

Veliki su kadrovski problemi crno-bijelih: Vladimir Stojković, Bibars Natho, Slobodan Urošević, Sejduba Suma su povrijeđeni…

"Imamo i Miljkovića koji je dobio udarac u ranoj fazi meča, ali je izdržao. Vrlo smo roviti. Biće promjena. Kvalitetno radi Maki Banjak, zaslužio je šansu, ali bilo bi vrlo stresno da zbog povreda mijenjamo kompletno defanzivnu liniju. Dobiće sigurno šansu u nekoj od narednih utakmica. Isto kao i mladi napadač Marko Milovanović", rekao je Stanojević.

Imaće Stanojević i lični motiv u ovoj sezoni. Ako osvoji Kup, izjednačiće se sa Slavišom Jokanovićem i legendarnim Ilješom Špicom, kao osvajač četiri trofeja. Kad je to čuo, samo se nasmijao, pa odgovorio:

"Da sam na pragu 40. trofeja mogli bismo da pričamo o istoriji. Čast mi je da negdje stoji moje ime, ali daleko sam ja od istorije Partizana".

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC