• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama Partizana u Humskoj - sa penala do pobjede: Spartak šokirao crno-bijele, ali nije uspio da odoli!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Susret Beograđana i Subotičana zatvorio je 33. kolo Superlige Srbije.

 partizan iz penala do pobjede nad spartakom Izvor: MN PRESS

Imao je Partizan sve što mu je u ovom meču bilo potrebno da upiše pobjedu, ali umalo da bez nje ostane. Na kraju, nesmotrenost gostiju iz Subotice u završnici meča bila je dovoljna da crno-bijeli upišu četvrtu uzastopnu pobjedu.

PARTIZAN - SPARTAK 2:1 (1:0)
/Pavlović 38, Natho pen. 88 - Marčić 80/

Možda će vas zanimati

Ekipa Aleksandra Stanojevića je u meč ušla kao veliki favorit, naročito poslije dobre partije u Novom Sadu protiv Vojvodine i ulaska u finale Kupa Srbije, a prvo poluvrijeme je to i te kako dokazalo.

Partizan je bio dominantan, uspio da stigne do prednosti i da usput ne dozvoli Spartaku ni jedan jedini udarac ka njihovom golu. I opet, uprkos svemu, morali su da strepe u finišu.

Domaći su u Humskoj uspjeli da stignu do trijumfa i "obrišu" trenutak nepažnje iz 80. minuta kada su Subotičani poslije odličnog slobodnog udarca Srećkovića i spretne reakcije Marčića nakratko razbjesnili Aleksandra Stanojevića.

Imao je Partizan na terenu sve što mu je bilo potrebno da do tih trenutaka ima i veću prednost od one minimalne, koju je ekipi u 38. minutu donio Lazar Pavlović.

Poslije dobre igre crno-bijelih, 19-godišnji ofanzivac je opravdao povjerenje trenera i postigao prvenac u Superligi poslije kojeg je njegova ekipa mogla daleko opuštenije da ode na 15-minutnu pauzu.

Tako je i bilo, a Partizan je u nastavku imao još šansi preko Jovića i Pavlovića koje nisu uspijevali da iskoriste. Toliko je sve išlo u pravcu pobjede crno-bijelih da je u jednom trenutku Stanojević na terenu imao četiri ofanzivca od kojih su sva četvorica tinejdžeri - Jović i Pavlović uz "džokere" Stevanovića i Štulića.

Ispostavilo se međutim, da su oni iskusniji bili neophodni za ovjeru pobjede. Poslije neočekivanog gola Spartaka koji je stigao iz prekida koji je nepotrebno skrivio Igor Vujačić, čovjek odluke bio je Bibars Natho.

Nakon skrivljenog jedanaesterca Ivančevića, Izraelac je ponovo bio precizan sa 11 metara, za konačan rezultat i uzdah među navijačima Partizana.

"Parni valjak" je tako upisao i 16. pobjedu u Humskoj u 17. meču u Superligi ove sezone...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC