• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Zaustaviti Rakočevića, Robertsa...ma sve!

Arena je spremna, Grobari su spremni. A i košarkaši Partizana mt:s kažu da jesu! U Beograd dolazi Efes Pilsen. Vrijeme je za novi košarkaški spektakl.

 EL: Zaustaviti Rakočevića, Robertsa...ma sve! Izvor: MONDO

Srijeda, 20.45 časova. Novi košarkaški spektakl u Beogradu. U utakmici 2. kola Grupe G TOP16 faze crno-bijeli će ugostiti turski Efes Pilsen, sa Igorom Rakočevićem, ali i doskorašnjim krilnim centrom Partizana Lorensom Robertsom, čiji će ponovni dolazak u Beograd probuditi emocije i kod njega i kod navijača.

Želja svih u taboru Partizana mt:s je da poprave utisak, odnosno da ne ponove blijedo izdanje iz prvog kola kada su gostovali Real Madridu.

Tu čast i (ne)sreću da prvi gostuju u Beogradu imaće košarkaši Efes Pilsena, koji je u prvoj utakmici druge runde Evrolige dobio Montepaski. Dakle, postoje svi preduslovi za dobru košarku, novi spektakl.

Najviše problema u Patizanu očekuju od Igora Rakočevića, koji protiv crno-bijelih, po tradiciji, igra vrlo inspirativno.

Jedno od pitanja koje se samo nametnulo na konferenciji za novinare bilo je: Da li postoji recept za čuvanje Rakočevića i kome će zapasti taj zadatak?

"Spremili smo Dragana Milosavljevića! Šalim se. Lako je pripremiti odbranu kada protivnik ima samo dvije napadačke opcije, dok je Efes ekipa u kojoj uvijek neko drugi iskoči. Igor jeste problem, ali nije jedini. Efes ima jaku centarsku liniju, a izdvojio bih Robertsa - odlčnog igrača i još boljeg čovjeka", odgovorio je trener Partizana mt:s Vlada Jovanović.

Najveća želja stratega crno-bijelih jeste da se ne ponovi Madrid, odnosno da igra i borbenost bude na željenom nivou.

"Efes ima po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji. Igraj agresivno i čeka nas težak posao. Hoću da popravimo utisak iz utakmice protiv Reala. Želimo da odigramo dobro pred domaćim publikom. Atmosfera u ekipi je veoma dobra, kao i uvijek. Protiv Reala smo samo 15 minuta igrali dobri, za razliku od prošlog vikenda kada smo jakom odbranom dobili Olimpiju u NLB ligi", rekao je Jovanović.

Trener Efesa Velimir Perasović rekao je da je uvijek najteže igrati protiv Partizana u Beogradu.

"Gostujemo kod vodeće ekipe NLB lige. Partizan je jedan od najjačih timova u Evropi, pogotovo kada igra kod kuće. Znamo šta nas čeka i kakve navijače imaju crno-bijeli. Ovo je veoma važan meč za Efes, moramo što bolje da se spremimo kako bi imali šansu za pobjedu", rekao je Perasović za sajt Evrolige.

Sa trenerom se složio i njegov zemljak, centar Efesa Nikola Vujčić.

"To je jedan od terena koji je najteži za igru u Evropi. Partizan mnogo bolje igra kod kuće, očekujem odličnu atmosferu. Objema ekipama je pobjeda vrlo važna", rekao je centar Efesa Nikola Vujčić.

Utakmica Partizan - Efes Pilsen biće odigrana u srijedu, od 20.45 u Beogradskoj areni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC