• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA plej-of uz Miloša i Edina: Počinje ono najljepše i najvažnije - borba za titulu!

Izvor Mondo video

Vrijeme je za ono glavno!

 nba podkast šesta lična miloš jovanović edin avdić Izvor: MONDO

Nakon 39 epizoda "redovne" treće sezone Šeste lične, vrijeme je da se sve ostalo stavi po strani i da se posvetimo onome što ljubitelje košarke vjerovatno i najviše zanima – a to je završnica NBA sezone.

Samim tim, danas "penzionišemo” treću sezonu podkasta i ostale dnevne i arhivske teme do daljnjega, pa ćemo se sve do sredine jula družiti isključivo sa najvećim zvijezdama svjetske košarke – i sve to uz poznati glas kolege Edina Avdića, koji će zajedno sa Milošem voditi podkast dok god plej-of traje!

U ovoj prvoj epizodi specijala koju imate priliku da gledate, Edin i Miloš će se pozabaviti friško završeno regularnom sezonom, koja je ovaj put trajala atipične 72 utakmice. Nakon inicijalnih pandemijskih problema, koji su natjerali pojedine ekipe u odlaganja i još mnoge u razne druge kadrovske probleme, pred nama je veličanstveni festival NBA doigravanja.

Ali, prije nego što se pozabavimo time, vrijeme je za analizu dosadašnjeg toka sezone. Akcenat će večeras prije svega biti na ekipama koje nisu uspjele da izbore mjesto među najboljima – pogledaćemo njihove brojke, analizirati njihov učinak, i pokušati da otkrijemo šta oni mogu bolje sljedeće godine i kakva im je perspektiva.

U utorak, pred početak plej-ina, imaćemo opsežniju analizu osam ekipa kojie su se plasirale za mini-turnir pred doigravanje – a u subotu, pred početak "pravog" plej-ofa, fokus će biti na šesnaest ekipa koje će učestvovati u borbi za prsten šampiona!

Dakle, ove nedelje, imaćete priliku da gledate ne jedan nego tri NBA podkasta – a nakon toga, tandem Jovanović-Avdić javljaće se u "redovnom" terminu petkom uveče sve do proglašenja pobjednika.

Naravno, kako bude trajao plej-of, bićete obavještavani i o drugim stvarima koje se dešavaju u NBA univerzumu – trudićemo se da vas informišemo o svim “vrućim” tračevima koji kolaju ligom, a možda bude i nekih iznenađenja u vidu direktnih uključenja iz Amerike…

Ako volite NBA, na pravom ste mjestu. A ako ne, eto vam prilike da zavolite uz poznate glasove, analize igrača i timova, i naravno dosta prepoznatljivog humora.

Ne propustite ni ovu epizodu Šeste Lične!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC