• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Poraz od Sijene ne znači kraj

Trener Partizana ističe da Sijena igra agresivno u napadu i da njegov tim mora da odigra maksimalno koncentrisano kako bi spriječio lake poene i izborio egal meč.

 Jovanović: Poraz od Sijene ne znači kraj Izvor: MONDO

Košarkaši Partizan mt:s u četvrtak od 20.45 časova u Beogradskoj areni igraju protiv Sijene, utakmicu trećeg kola Grupe G u TOP 16 fazi Evrolige.

Trener Partizana Vlada Jovanović ocijenio je da će njegova ekipa i u slučaju poraza u predstojećoj utakmici protiv italijanskog tima imati šanse za plasman u četvrtfinale Evrolige.

"Dobro smo radili prethodnih dana, što je jedan od preduslova da se dobro odigra, ali ne i garant da se dobije utakmica. Sijena je standardan evroligaš, imaju dobar sastav, pojačan našim bivšim igračem Lesterom Mekejlebom, koji je bio njihov najkorisniji igrač do povrede", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

"Povreda Mekejleba ih je omela, pa su pretrpili oba poraza u grupi, od Efes Pilsena i Real Madrida. Protiv Reala su bili bolji veći dio utakmice, ali su nesrećno izgubili", dodao je trener srpskog šampiona.

Partizan ima dva poraza i u slučaju trećeg umanjio bi šanse za prolaz u četvrtfinale. Na pitanje da li misli da je meč protiv Sijene eliminacioni Jovanović je odgovorio: "Ne mislim".

Jovanović je istakao da košarkaši Sijene igraju dobro i agresivno u odbrani.

"Igraju dobro na oba dijela terena, moraćemo da budemo koncentrisani i fizički dobro da odigramo ukoliko želimo da utakmica bude neizvjesna do kraja. Igraju agresivno u odbrani, a iz toga postižu lake poene iz kontranapada", rekao je Jovanović i dodao da su svi igrači spremni za meč.

Košarkaš Partizana Džejms Gist rekao je da očekuje pobjedu.

"Mnogo smo radili prethodnih dana, moramo da se koncentrišemo na taj meč. Očekujem fizički jaku utakmicu i da ćemo pobijediti", rekao je Gist.

Partizan i Montepaski su do sada odigrali četiri utakmice i obje ekipe ostvarile su po dve pobjede.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC