• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Matematika nas ne zanima

Partizanu je ostala samo teorija da se plasira u Top 8 Evrolige, ali trener i kapiten ekipe kažu da ih ne zanimaju matematičke kombinacije.

 PARTIZAN: Matematika nas ne zanima Izvor: MONDO

Partizan u srijedu gostuje Montepaskiju u Sijeni, ekipi koja je pobijedila u Beogradu i koja je jedan od favorita za četvrtfinale. Uprkos tome što je "parni valjak" izgubio sve utakmice u prva tri kola, kapiten tima Petar Božić rekao je da ekipa ima motiv.

"Bez obzira što su nas pobijedili u prvoj utakmici i što su favoriti, mi nemamo alibi. Ne idemo u Sijenu bez želje. Idemo da se borimo i imamo ogromno vjerovanje da možemo da prođemo dalje", rekao je Božić novinarima u Beogradu.

Trener Vlade Jovanović kaže da nije trener koji se "bavi kalkulacijama" i da je cilj njegovog tima da u posljednja tri meča (poslije Sijene, Real Madrid u Beogradu i Efes Pilsen u Istanbulu) odigra najbolje što može.

On napominje da je Partizan podstrek za to dobio u nedelju, kada je u Beogradu odbranio trofej u Kupu Radivoja Koraća.

"Potrudićemo se da osvajanje kupa iskoristimo da se podignemo i da popravimo blijedo izdanje iz Beograda. U prvoj utakmici smo odigrali loše. Pokušaćemo ove tri utakmice da odigramo kvalitetno, bez obzira na druge rezultate. Probaćemo da pružimo maksimalno dobre partije", rekao je Jovanović.

Trener Partizana smatra da su imali malo vremena da se spreme za meč, i da su tek u ponedeljak počeli da analiziraju Montepaski. Crno-bijelima će to biti četvrta utakmica za sedam dana.

Jovanović je rekao i da ekipa treba da bude "mentalno jača" za utakmicu u Sijeni.

"Psihološka priprema je samo mali dio pripreme. Rekao sam i prije da ćemo odigrati 13 utakmica za 35 dana. Neko će reći da je to dovoljno, ali kada se uzmu u obzir putovanja, stvarno je malo vremena za pravu pripremu. Čvrsto vjerujem u igrače i nadam se da će više da djeluju kao tim", zaključio je Jovanović.

Utakmica sa Montepaskijem igra se u srijedu u 20.45.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC