• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Studenti" pred kaznom zbog duga

Košarkaškom klubu Bosna prijete sankcije FIBA ukoliko ne izmiri dugovanja bivšem igraču Nikoli Vučuroviću.

 "Studenti" pred kaznom zbog duga  Izvor: MONDO

Bosna je Vučuroviću dužna 82.000 evra, zbog čega je Crnogorac dugovanja potražio i na FIBA arbitraži koja je presudila u njegovu korist, pa će ukoliko mu ne bude isplati ovaj novac, Bosna biti kažnjena, piše „Euroblic“.

„Studentima“ pred Ligu za šampiona BiH mogu biti zabranjeni transferi, što je u dva navrata bio slučaj sa Crvenom zvezdom, moguće je i da im bude zabranjen izlazak u Evropu, kao i dodatna novčana kazna.

Vučurović nije želio da komentariše odluku FIBA o suspenziji Bosne, ali je potvrdio da ona postoji, navodi „Euroblic“.

Lista igrača kojima Bosna duguje novac je sve veća, a jedan od njih je i Feliks Kojadinović, sada član grčkog Marusija, koji je takođe tužio bivši klub.

„Ja sam sa svoje strane dok sam igrao u dresu Bosne uvijek pružao maksimum. Očekivao sam da pronađemo rješenje, ali kako do dogovora nije došlo odlučio sam se na tužbu. Taj novac sam pošteno zaradio igrajući u Sarajevu i zato sam pokrenuo spor“, rekao je Kojadinović.

Košarkaški klub Bosna nalazi se u finansijskoj dubiozi, a ukupna dugovanja iznose više od 6.700.000 KM. najveći dio osnosi se na dug prema FbiH na ime poreza i iznosi 3.800.000 KM, fizičkim i pravnim licima i dobavljačima Bosna je dužna 2.900.000 KM, a centru Skenderija 300.000 KM.

Nekadašnji šampion Evrope uskoro bi se mogao suočiti sa novim tužbama bivših igrača kojima duguje novac, poput Zlatka Jovanovića ili Milana Miloševića.

Uprava Bosne muku muči i ove sezone da isplati igrače. Košarkaši sarajevskog kluba bili su prinuđeni, da prijete štrajkom kako bi im bila isplaćena jedna plata, kada je bilo upitno odigravanje meča sa Brotnjom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC