• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapičić: Možda se Ivković i predomisli?!

Predsjednik KSS rekao je da na sastanku Skupštine i Upravnog odbora te organizacije nije bilo riječi o ostavci selektora Srbije Dušana Ivkovića.

 Kapičić: Možda se Ivković i predomisli?! Izvor: MONDO

"Ostavka nije bila tema sastanka, niti je tu temu iko postavio na dnevni red. Više smo pričali, onako međusobno, poslije UO, šta je bio razlog za njegovu odluku. Pogotovo zbog toga što je prije desetak dana djelovalo da je sve u redu", rekao je Kapičić agenciji Beta.

Kapičić je kazao i da ne planira da se sastane sa Ivkovićem, već da će to, vjerovatno, učiniti novo rukovodstvo KSS, koje bi trebalo da bude izabrano na Skupštini u aprilu.

"Dogovorili smo se da tada dođe i porazgovara sa novim čelnicima KSS. Bilo bi bez veze da ga ja zovem, red je da se vidi sa ljudima koji će ubuduće voditi Savez. Neka razgovaraju, možda se Ivković i predomisli. Njegov rad nije dolazio u pitanje, a on je svakako potreban našoj košarci", ocijenio je odlazeći predsjednik KSS.

Ivković je prije dva dana pismom obavijestio rukovodstvo KSS da odlazi sa mjesta selektora, zbog, kako je naveo, fižicke i mentalne preopterećenosti.

"Možda bi trebalo da razmisli, da popriča sa novim ljudima. Naravno, to je samo moja želja, pošto je on bio veoma decidan u svom stavu", dodao je Kapičić.

U srijedu je Skupština KSS usvojila novi Statut, dok je na sastanku UO bilo riječi i o radu mlađih selekcija, kao i o održavanju izborne Skupštine košarkaške organizacije.

Dušan Ivković vodio je reprezentaciju Srbije od ljeta 2008. i sa njom osvojio srebro na Evropskom prvenstvu, kao i četvrto mjesto na Svjetskom šampionatu u Turskoj prošlog ljeta.

(Beta, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC