• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Čestitke igračima!

Trener Partizana mt:s smatra da je njegov tim protiv Montepaskija u Sijeni odigrao najbolji meč u Top 16 fazi ove sezone.

 Jovanović: Čestitke igračima! Izvor: MONDO

Crno-bijeli su izgubili rezultatom 77:74 i time eliminisani iz daljeg takmičenja (ostaju mečevi sa Realom u Areni, odnosno Efesom u Istanbulu), ali je Vlade Jovanović, ipak, imao razloga da bude zadovoljan.

"Ovo je sigurno najbolja Partizanova utakmica u Top 16. Drago mi je što su se neke dobre pojedinačne partije složile u ovom meču. Mislim da je ovo jedno od težih gostovanja u Evroligi, kako zbog kvaliteta rivala, tako i zbog navijača", rekao je Jovanović po završetku utakmice u Sijeni.

"Ne bih previše analizirao našu igru i utakmicu, jer bi to potrajalo. Mene raduje što smo igrali na jednu loptu i na tome moram da čestitam igračima", dodao je on.

Partizan je imao podršku oko 200 navijača, što iz Srbije, što iz nekoliko evropskih zemalja.

"Moram da pomenem i navijače, kojima zahvaljujemo što su prešli veliki put da bi došli do Sijene i podržali Partizan. To samo pokazuje kolika je privrženost ovom klubu", istakao je Vlade Jovanović.

Trener Sijene, Simone Pjaniđani, presrećan je zbog pobjede koja njegov tim ostavlja u trci za plasman u četvrtfinale.

"Presrećan sam zbog pobjede. Znao sam da će biti teže nego u Beogradu, jer je moj tim u problemu sa povredama. Ipak, igrači su bili mentalno jaki kada je išlo loše. Ukradenim loptama i pametnim napadima smo na kraju uradili dobar posao".

IGRAČI: Šteta...



Dušan Kecman konstatovao je poslije utakmice da je Partizan "sam sebe pobijedio" i da je italijanski tim iskoristio sve greške crno-bijelih.

"Šteta što smo ovako izgubili utakmicu, koju smo kontrolisali skoro svih 40 minuta. U ključnim trenucima smo poklanjali lopte protivniku i promašivali slobodna bacanja. Oni su to iskoristili na najbolji mogući način", rekao je Kecman.

Kapiten Petar Božić dodao je da žali zbog propuštene prilike.

"Odgovorili smo na pravi način, u odnosu na duel u Beogradu. Izgubili smo kontrolu na kraju, ali smo u većem dijelu utakmice diktirali i odbranu i napad. Rekli smo da ne idemo bez ambicija u Sijenu, sada možemo samo da žalimo za pobjedom".

Raško Katić istakao je da je cio tim vjerovao u pobjedu, uprkos lošem učinku u dosadašnjem toku Top 16 faze.

"Došli smo da pobijedimo i imali smo utakmicu do samog kraja... Mnogo je loše kada se izgubi, bez obzira na dobru igru".

Drugi teški centar Nejtan Džavai najavio je borbu bez predaje u preostala dva kola.

"Pobjeda bi nam dobro došla, ali šta je tu je. Nisu sve sudijske odluke bile na mjestu, ali njihovo da sviraju, a naše da slušamo. Trebalo je da pobijedimo i ići ćemo do kraja na pobjede, bez obzira na to gdje igramo".

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC