• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mekejleb: Nikada neću zaboraviti Partizan

"Partizan i sve što sam uradio igrajući za taj tim, uvijek će živjeti sa mnom", izjavio bivši košarkaš crno-bijelih, koji sada igra za Montepaski.

 Mekejleb: Nikada neću zaboraviti Partizan Izvor: MONDO

Plejmejker Montepaskija, bivši igrač Partizana, Lester "Bo" Mekejleb rekao je da nikad neće zaboraviti vrijeme provedeno u Beogradu, kao i da gleda utakmice crno-bijelih u Evroligi i navija za njih.

Mekejleb je javnosti poznat po kontroli lopte, brzini, organizaciji i sposobnošću da preokrene rezultat, ali ga novinari znaju i kao čovjeka koji odgovara sa ne manje od dvije riječi, ali i ne više od četiri. Lice igrača iz Nju Orleansa ozarilo se, međutim, na pomen Partizana.

"O, čovječe, nikad neću zaboraviti Partizan. Sve stvari koje smo uradili prošle godine - šut (Dušana) Kecmana, odlazak na 'fajnal for'... sve te stvari biće zauvijek sa mnom", rekao je Mekejleb beogradskim izvještačima u Sijeni poslije meča sa Partizanom.

Partizan je prošle sezone imao sezonu iz snova. Osvojio je domaći kup, prvenstvo, NLB ligu, a plasirao se na završni turnir Evrolige. NLB liga osvojena je pošto je Kecman dao trojku sa 20 metara 0,6 sekundi prije kraja meča.

"Ne održavam mnogo kontakt sa nekadašnjim saigračima. Malo sam se dopisivao sa (Branislavom) Mitrovićem i redovno se čujem sa Lijem (Lorensom Robertsom). Pratim sve njihove utakmice u Evroligi, i navijam za njih u svakoj, osim, naravno, kad igraju protiv mog sadašnjeg tima", rekao je Mekejleb.

Plejmejker je sreo u srijedu u Sijeni neke od navijača Partizana, sa kojima se pozdravio.

Mekejleb trenutno ne igra pošto je slomio koščice stopala, tako da mnogo vremena provodi na rehabilitaciji.

"Vidio sam neke navijače, prepoznao sam ih, a oni i mene, pa smo se pozdravili. Nisam se vidio sa stručnim štabom Partizana, pošto mnogo vremena provodim na rehabilitaciji", rekao je Mekejleb.

"Ne znam koliko će trajati moj oporavak, tako da ne pravim planove o budućnosti. Prvo ću da ozdravim, pa da razmišljam šta ću dalje", rekao je Mekejleb.

Američki plejmejker rekao je da mu prija život u Sijeni i da mu se dopada u timu koji trenutno dominira italijanskom košarkom.

"Sviđa mi se u Sijeni. Dopada mi se grad, ljudi, ekipa, saigrači, trener...sve je kako treba", rekao je Mekejleb.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC