• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mt:s: Želiš Kup Koraća? Dođi u Ušće!

Navijači Partizana u subotu u Ušću imaće svojevrsnu priliku da vide i fotografišu se sa trofejom Kupa Koraća, koji su košarkaši nedavno osvojili.

 Partizan mt:s: Želiš Kup Koraća? Dođi u Ušće! Izvor: MONDO

Košarkaški klub Partizan mt:s i crno-bijeli butik organizovaće u subotu, 19. februara, svojevrsnu priliku za sve navijače da iz blizine vide i fotografišu se sa peharom Kupa Radivoja Koraća, koji su njihovi ljubimci osvojili 12. put.

Mnogi domaći ljubitelji košarke kod nas, decenijama su gledali kako se poznati trofej domaćeg Kupa prenosi iz ruke u ruku najvećih kapitena i igrača Partizana, a ovoga puta klub iz Humske omogućiće to i navijačima koji od 12 do 14 časova u subotu dođu u šoping centar Ušće.

Najzanimljivije fotografije sa crno-bijelim obilježjima i peharom biće dio trofejnog kolaža KK Partizan mt:s koji je u pripremi. Na taj način svi koji bodre košarkaše kluba iz Humske daće im dodatnu podršku i podstrek za još izazova koji ih očekuju do kraja sezone.

Iz kluba je saopšteno da će tom prilikom svi koji budu željeli moći da kupe i majicu sa natpisom "veni-vidi-vici" koju su igrači nosili prilikom osvajanja Kupa Radivoja Koraća.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC