• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Đilasa za predsjednika KS Srbije

Predsjednik FMP ocijenio je da je stanje u KSS izuzetno loše i da bi najbolji kandidat za mjesto predsjednika bio gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

 Čović: Đilasa za predsjednika KS Srbije Izvor: MONDO

Čović je rekao da je stanje u košarkaškoj organizaciji izuzetno loše, naročito pred izazove koji očekuju reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Litvaniji u smislu kvalifikacija za Olimpijske igre.

"Zato smatram da je potrebno učiniti napor da se sa Dušanom Ivkovićem pod hitno obave razgovori kako bi on promijenio svoj stav i nastavio započet posao. Da bi se to uradilo, neophodno je da na poziciji predsjednika Saveza imamo čovjeka sa autoritetom, a po mom mišljenju najviše bi na sređivanju situacije u košarci mogao da uradi gradonačelnik Beograda Dragan Đilas", rekao je Čović za Betu.

On je kazao da tom prijedlogu ne vidi alternatiivu, a naročito zbog toga što bi Đilas mogao da mobiliše i košarkaške legende, poput Vlada Divca, Predraga Danilovića, Žarka Paspalja i drugih, koji su veliki prijatelji sa Ivkovićem i da se na taj način dođe do rješenja problema u srpskoj košarci.

"Ne vidim potencijalnog protivkandidata Đilasu. Tim, jednim potezom bismo riješili sve probleme. On ima dovoljno i energije i ljubavi za ovaj sport", rekao je Čović i pozvao javnost da podrži taj prijedlog.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC