• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA OL-STAR: Grifin preko auta do pobjede

Košarkaš Klipersa izveo nesvakidašnji "let" u takmičenju u zakucavanju i zasluženo pobijedio.

 NBA OL-STAR: Grifin preko auta do pobjede Izvor: MONDO

Košarkaš Los Anđeles Klipersa podigao je na noge sve gledaoce u Stejlps centru u noći između subote i nedjelje bravuroznim zakucavanjem na Ol-star vikendu.

On je uspio da zakuca loptu u koš preko luksuznog automobila, što je bio najbolji potez večeri, nakon čega je opravdano i pobijedio.

Pomoć u izvođenju nesvakidašnjeg poteza pružio mu je saigrač Beron Dejvis, koji mu je kroz šiber na automobilu dodao pas.

POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU

I dok se Grifin pripremao za nesvakidašnje kucanje, u hali je odzvanjala pjesma "I believe I can fly" ("Vjerujem da mogu da letim"), koju je izvodio crkveni hor, smješten na sredini terena, što je doprinijelo spektaklu, u kojem Amerikanci zaista uživaju.

"Postojao je izvjestan pritisak za sve učesnike da zaista napravimo spektakl od ovoga, ali sada tvrdim da smo zaista uradili dobar posao", izjavio je Grifin, koji je u finalu pobijedio Džavala Mekgija, košarkaša Vašingtona.

Pored Grifina i Mekgija u takmičenju u zakucavanju učestvovali su još Demar Derozan iz Toronta i Serž Ibaka, igrač Oklahoma Sitija.

"Kada su mi prvi put pomenuli nastup na takmičenju rekli su da nema pravila. Tada sam se pitao da li mogu da skačem preko automobila, sinula mi je ta ideja i onda sam je sproveo u djelo. Nismo se specijalno spremali za taj potez, jednostavno sam sve premjerio i bio sam siguran da mogu to da uradim", dodao je 22-godišnji igrač Klipersa, koji je osvojio titulu najboljeg na 26. takmičenju u zakucavanju na Ol-star vikendu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC