• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović za MONDO: Velika satisfakcija!

Generalni menadžer Crvene zvezde ponosan i srećan poslije trijumfa juniorskog tima u kvalifikacijama za završni turnir Evrolige.

 Pavlović za MONDO: Velika satisfakcija! Izvor: MONDO

Sivog februarskog dana, sunce je konačno obasjalo i Mali Kalemegdan!

Juniori Crvene zvezde su pobjedom nad FMP-om (102:93) stavili tačku na sjajan nastup na turniru u Železniku i stekli pravo da od 5. do 8. maja u Barseloni igraju Fajnal ejt Evrolige.

"Momci su u tri dana odigrali pet nevjerovatnih utakmica, pobijedili INSEP, koji je praktično juniorska reprezentacija Francuske, sada i FMP u finalu. Njihov uspjeh ostvaren u tako jakoj konkurenciji predstavlja veliku satisfakciju za klub, posebno u ova teška vremena", rekao je za MONDO Mirko Pavlović.

Generalni menadžer crveno-bijelih podsjetio je da je MVP turnira Aleksandar Cvetković ove sezone dobio značajnu ulogu u prvom timu, mada nema ni 17 godina, kao i da se Ivan Marinković takođe "skidao" za neke mečeve NLB lige.

"Mi smo na početku sezone zacrtali rad sa mladima kao jedan od prioriteta i drago nam je što su vidljivi rezultati takve strategije. Cvetković je sazrio i nagovijestio velike domete u budućnosti, ali i svi ostali su pokazali kako se nosi dres Crvene zvezde".

"Sticajem okolnosti su dvojica igrača iz ovog juniorskog sastava već debitovala za prvi tim. Očekujem da se još neki priključe Cvetkoviću i Marinkoviću, a biće i potpisivanja profesionalnih ugovora", dodao je Pavlović, pomenuvši imena Saičića, Radonjića, Čvorovića...

Uspjeh juniora trebalo bi da posluži seniorima kao dodatna "injekcija" adrenalina uoči derbija sa Partizanom, u Pioniru od 19 časova.

"Ovog momenta smo mi i Partizan na različitim nivoima mogućnosti. Oni imaju ogroman budžet, mi smo okrenuti stvaranju. Ako uspijemo da ih iznenadimo - super, ali želim samo da ekipa odigra maksimalno borbeno i u derbiju i do kraja sezone, pa da sa dvije-tri pobjede obezbijedimo opstanak", zaključio je Mirko Pavlović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC