• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVROKUP: Hemofarm igra meč odluke

Vrščani i poslIJe tri uzastopna poraza ozbiljno konkurišu za drugo mJesto u I grupi Last 16 faze - moraju da dobiju Cedevitu u Zagrebu!

 EVROKUP: Hemofarm igra meč odluke Izvor: MONDO

znenađujućim trijumfom Cedevite nad Gran Kanarijom prošle nedjelje, Hemofarmu se pružila šansa da ipak napravi senzaciju na evropskoj sceni.

"Senzaciju", jer poslije odlaska Milana Mačvana u Makabi, objektivno nemaju iskustvo i kvalitet za četvrtfinale Evrokupa. A, to se naročito odnosi na centarske pozicije.

Stanje na tabeli je takvo da Vrščani pobjedama u posljednja dva kola sigurno idu dalje: Uniks je neprikosnoven sa skorom 4-0, a prate ga Cedevita (2-2), Gran Kanarija (1-3) i Hemofarm (1-3).

Ako savlada Cedevitu u Zagrebu (utorak, 18.15), sastav Željka Lukajića bi sljedeće nedelje imao "meč loptu" na svom parketu protiv Gran Kanarije.

"Iskusan su tim, izuzetno jak u pozicionoj igri, a pogotovo kada im se dozvoli šut za tri poena. Ne snalaze se najbolje na agresivnu odbranu i mi ćemo pokušati da iskoristimo neke naše prednosti, prije svega brzinu", rekao je u najavi meča Milivoje Božović.

Krilni centar "farmaceuta" podsjetio je da njegov tim ima dve pobjede iz tri okršaja sa Cedevitom ove sezone.

U okviru NLB lige su slavili u Zagrebu (97:89), a izgubili u Vršcu (76:81), tri dana poslije trijumfa u meču Evrokupa (86:73).

"Pobjeda nad Nimburkom u gostima ulila nam je dodatnu dozu samopouzdanja. Neće nam biti lako, ali ne vidim razlog zašto ih ne bismo pobijedili i treći put", dodao je Božović.

U drugoj utakmici petog kola Gran Kanarija dočekuje Uniks od 21.30 časova.

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC