• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović: Šta je sa obećanom dvoranom?

Generalni menadžer Crvene zvezde pita Ministarstvo sporta i omladine Srbije kada će biti potpisan ugovor o izgradnji dvorane za trening.

 Pavlović: Šta je sa obećanom dvoranom? Izvor: MONDO

Prvom timu crveno-bijelih ne cvjetaju ruže u NLB ligi, ali su zato juniori plasmanom na završni turnir Evrolige probudili nadu u bolje sutra.

Da bi nastavili da napreduju, potrebni su im dobri uslovi za treninge, koje klub trenutno ne može da im pruži. Umjesto u dvorani, trener Branislav Vićentić sa momcima radi u nezagrijanoj balon hali.

"Trijumf na turniru u Železniku nam je još slađi, kada znamo u kakvim uslovima rade francuski Insep i FMP, timovi koje smo pobijedili", kaže Mirko Pavlović i podvlači da Crvena zvezda nije privatni klub.

"Gdje god igramo, predstavljamo Srbiju i Beograd. Očekujemo da se u skladu sa tim i odnose prema nama. Apelujem na Ministarstvo sporta i omladine i državne institucije da nam pomognu".

Na Malom Kalemegdanu su nezadovoljni činjenicom da je sa Partizanom odavno potpisan ugovor o izgradnji dvorane za trening, dok su oni ostali na obećanju.

"Prije više od dva mjeseca smo dobili nadu da će ugovor biti potpisan, ali se do danas nismo pomjerili sa 'mrtve tačke', niti nam je rečeno zašto se to nije dogodilo. Ministarstvo nam čak nije čestitalo na trofeju, mada je turnir u Železniku održan pod njegovim pokroviteljstvom", sa žaljenjem je konstatovao generalni menadžer crveno-bijelih.

"Nastavićemo da insistiramo na dobijanju dvorane. Smatramo da je Zvezda tradicijom dugom 65 godina, radom i rezultatima to zaslužila".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC