• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOP 16: Partizan ide u Istanbul po pobjedu

Vlade Jovanović najavio žestoku borbu za počasni trijumf u Top 16 fazi, iako smatra da bi to bio podvig za njegove košarkaše.

 TOP 16: Partizan ide u Istanbul po pobjedu Izvor: MONDO

Pet godina zaredom košarkaši Partizana igraju Top 16 Evrolige i prvi put se nalaze u "opasnosti" da tu fazu takmičenja završe sa svih šest poraza.

Šanse su propustili u mečevima sa Efesom i Real Madridom kod kuće, odnosno sa Montepaskijem u Sijeni, ali imaće još jednu na gostovanju u Istanbulu (četvrtak, 20.45).

Olakšavajuća okolnost je to što se u grupi G sve zna uoči posljednjeg kola. Real (5-0) i Montepaski (3-2) idu u četvrtfinale, Efes (2-3) je treći, crno-bijeli su posljednji...

"Teško je igrati utakmice bez rezultatskog imerativa, ali mi, kao i Efes, imamo želju da pobijedimo", rekao je Vlade Jovanović na konferenciji za novinare.

"Pobjeda bi bila podvig zbog tempa u kojem igramo utakmice, ali i zbog dosadašnjih 0-5. Ne idemo u Istanbul bez želje, mada Efes sigurno nije pravio ovakav tim da bi ispao u drugoj fazi".

Popularni "pivari" počeli su Top 16 dvjema pobjedama, ali je prekretnica bio nesrećno izgubljen meč od Reala u Madridu. Poslije su izgubili od Reala i kod kuće, pa u Sijeni većom razlikom nego što su dobili Montepaski na svom parketu.

Time su izgubili sve šanse da se plasiraju u dalje takmičenje.

"Želimo da ostavimo što bolji utisak. Apsurdno je tražiti jedinu pobjedu u Top 16 u Istanbulu, jer znamo da je Efes ostao bez šansi za plasman samo spletom nesrećnih okolnosti", konstatovao je Dušan Kecman.

"Pokušaćemo da odigramo što bolje i da iskoristimo šansu, ako nam bude pružena".

Kapiten Petar Božić vjerovatno će propustiti još jednu utakmicu zbog povrede, a Vlade Jovanović rekao je da "dvojica igrača" imaju temperaturu.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC