• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesina u NBA, Pešić u Realu?

Poslije ostavke koju je podnio u Realu, Etore Mesina možda završi u Torontu, dok će na njegovo mjesto na ljeto navodno doći Svetislav Pešić.

 Mesina u NBA, Pešić u Realu? Izvor: MONDO

Poslije (ne)očekivane ostavke, koju je u petak podnio trener Reala iz Madrida Etore Mesina, španski i italijanski mediji već se bave time koji će biti naredni potez slavnog kluba i slavnog trenera.

Navodno, Real Madrid razmišlja da na užarenu klupu dovede srpskog trenera Svetislava Pešića, koji čini čuda ove sezone sa Valensijom, ali je jasno da "kraljevi" neće moći da dobiju bivšeg trofejnog selektora Jugoslavije prije kraja sezone, u trenutku kada je Pešić sa Valensijom izborio plasman u četvrtfinale Evrolige.

U karijeri, Pešić je bio trener Barselone, sa kojom je i osvojio Evroligu.

Real Madrid je "pukao" kao zvečka od Montepaskija u Evroligi ove nedelje, što je bio razlog da Mesina ode, a ekipa se nalazi u seriji od tri poraza računajući i ACB ligu, gdje će Barselona imati prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Real Madrid u četvrtfinalu Evrolige igra upravo protiv Pešićeve Valensije... Najavljeno je da će Mesinin pomoćnik Emanuel Molina voditi Real do kraja sezone.

Mesina će tada već biti daleko od Španije, a italijanski mediji ističu da ga "čeka" posao u Armani Džinsu iz Milana, ali i spekulišu o tome da postoji mogućnost da Italijan postane prvi Evropljanin u istoriji, koji će postati prvi trener neke NBA ekipe.

Navodno, Toronto Reptorsi razmišljaju o potezu na koji se, za sada, nije odlučio nijedan tim iz NBA lige.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC