• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZADAR: Ekipa najlošija, političari krivci

V.d. direktora kluba, Nebojša Belić, za ispadanje iz NLB lige optužio gradonačelnika Zvonimira Vrančića i ministra pomorstva Božidara Kalmetu.

 ZADAR: Ekipa najlošija, političari krivci Izvor: MONDO

Pobjeda Crvene zvezde nad Olimpijom i poraz Zadra od Hemofarma na domaćem parketu, kolo prije kraja su odlučili ko je "fenjeraš" i ko sljedeće sezone neće moći da se takmiči u NLB ligi.

Navijači Zadra dugo su pokušavali da mobilišu klub i grad na borbu za opstanak, a kada se pokazalo da je sav trud bio uzaludan, upali su na konferenciju za novinare trenera Pina Grdovića i uvredljivo skandirali vladajućoj hrvatskoj stranci HDZ, kao i upravi kluba.

Vršilac dužnosti direktora Nebojša Belić i sportski direktor Branko Skroče dan poslije debakla su saopštili da se za mjesec i po, koliko borave na funkcijama, ništa nisu pitali.

"Davali smo sve od sebe kako bismo izvukli klub iz nezavidne situacije, ali je postalo jasno da se sve bitne odluke donose napolju i da smo mi samo marionete. Pozivam te ljude da stanu na čelo i pojave se pred javnošću", rekao je Belić i imenovao "krivce".

"To su gradonačelnik Vrančić i ministar Kalmeta (rođeni Zadranin)! To se najbolje vidjelo pri izboru novog trenera, kada direktor i sportski direktor kluba nisu bili prisutni".

Branko Skroče podržao je Belića, konstatacijom da ovaj "ništa nije slagao".

"Za mjesec i po, koliko smo tu, uvidjeli smo da je Zadar daleko najlošija ekipa u NLB ligi. To nije opravdanje, to je činjenica. Zadar nije ni fizički, ni psihički spreman da uđe u borbu sa prosječnim NLB timom, kakav je Hemofarm".

Skroče je dodao da je budžet kluba za ovu sezonu trebalo da iznosi 500.000 evra, ali da je zbog brojnih kadrovskih promjena "probio" milion evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC