• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK BORAC NEKTAR: Otkazi trojici igrača

Uprava Košarkaškog kluba Borac Nektar zbog loših igara otpustila trojicu igrača - Vladana Jocovića, Srđana Blanušu i Filipa Adamovića.

 KK BORAC NEKTAR: Otkazi trojici igrača Izvor: MONDO

“Odluka stručnog štaba i uprave je da raskinemo saradnju sa Adamovićem, Jocovićem i Blanušom jer je evidentno da imamo problema u posljednje vrijeme na poziciji plejmejkera kao i pod košem. Njihova mjesta zauzeće trojica novih igrača čija će imena biti poznata do kraja ove sedmice”, potvrdio je direktor "pivara" Miroslav Dojčinović, prenosi “Glas srpske”.

"Pivari" su izborili nastup u Ligi 6 BiH, a trener Banjalučana Drago Karalić zadovoljan je rezultatima koji su postignuti u dosadašnjem dijelu takmičenja.

“Mislim da smo za kratko vrijeme napravili dosta toga dobrog u klubu. Bilo je oscilacija tokom šampionata i u posljednjem mjesecu nismo imali onu energiju kao u prvom dijelu prvenstava i vjerujem da nas je to koštalo prve pozicije na tabeli. Smatram da imamo kvalitet da se ravnopravno nosimo sa većinom ekipa u Ligi 6”, rekao je Karalić.

Direktor Dojčinović je naglasio da se obaveze prema svim košarkašima i stručnom štabu redovno izmiruju, kao i to da će finansijski izvještaj za protekli period biti gotov tokom ove sedmice.

Kolo prije kraja takmičenja u Ligi 13 BiH Banjalučani su zauzeli drugu poziciju koja predstavlja veliki uspjeh u odnosu na prošlu sezonu kada je klub zamalo ispao iz lige.

“Da nam je neko prije početka lige ponudio drugu poziciju rado bismo je prihvatili, mada nisam u potpunosti zadovoljan plasmanom pošto smo imali šansu da osvojimo i prvo mjesto. Sad se okrećemo nastupu u Ligi 6, gdje ne želimo da imamo marginalnu ulogu i želja nam je da se plasiramo među prve četiri ekipe i igramo u plej-ofu. Zato smo se i odlučili na ovaj korak promjene igrača”, dodao je Dojčinović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC