• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Džamar Jang (prvi) odlazi

Dva dana poslije najave KK Crvena zvezda da će zbog besparice morati da otpušta igrače, Mirko Pavlović potvrdio je da raskinut ugovor sa Amerikancem Džamarom Jangom.

 Zvezda: Džamar Jang (prvi) odlazi Izvor: MONDO

U intervju za "Sportski Žurnal" generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović otvoreno progovorio o svim problemima kluba sa Malog Kalemegdana.

Dva dana pošto je najavljeno da će, ukoliko ne bude reakcije u vidu pomoći nekog sponzora, morati da otpušta igrače i u domaću ligu možda čak uđe i sa juniorskim sastavom, Zvezda je raskinula i prvi ugovor, sa mladim Amerikancem:

"Nаžаlost dugujemo po četiri plate domаćim igrаčimа i stručnom štаbu. Do sаdа smo uspjeli redovno dа izmirujemo obаveze premа igrаčimа iz Amerike, međutim više nemаmo sredstvа ni zа to. Zbog togа smo odlučili dа, pred početаk Super lige, rаskinemo ugovor sа Džаmаrom Jаngom. Prаvo je čudo dа smo i ovoliko izdržаli i pitаnje je dа li ćemo uspjeti dа zаdržimo Mаršа".

Pavlović je za četvrtak najavio razgovor sa košarkašima Zvezde koji večeras u Zagrebu igraju u posljednjem kolu NLB lige sa istoimenim klubom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC