• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin na listi za odlazak! Atlanta spremna da trejduje Bogdanovića - Lebron ga čeka!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bogdan Bogdanović bi mogao da napusti Hokse uskoro. Krajnji rok je 10. februar.

 atlanta prodaje bogdana bogdanovića Izvor: Profimedia

Prošle sezone je Atlanta bila na korak do velikog finala NBA lige. U finalu Istoka su izgubili od Milvokija, kasnijeg šampiona.

Bili su Hoksi najprijatnije iznenađenje tada, a sada stvari ne funkcionišu ni blizu tako dobro. Nalaze se na 12. mjestu sa skorom 17-25 i daleko su od direktnog plasmana u plej-of. Zato se spremaju novi trejdovi, a na listi se nalazi i Bogdan Bogdanović!

Možda će vas zanimati

Već su napravili prvu razmjenu, poslali su Kema Rediša i Solomona Hila u Nikse za Kevina Noksa i to bi mogao da bude samo početak. Protal "Atletik" je napravio listu onih koji bi mogli da napuste klub, a na njoj se nalazi srpski košarkaš koji se već ranije dovodio u vezu sa Lejkersima.

"Hoksi su prošle godine bili jedan od najboljih timova zato što je Bogdanović igrao na ol-star nivou, posebno u šutu za tri poena. Ove godine ima najslabiji procenat u šutu za tri u karijeri (35 odsto) i primjetni su problemi u odbrani. Uz to ima sve više problema sa koljenom, istim koljenom koje ga je mučilo pred start sezone. Ne izgleda Bogdan ove sezone kao druga opcija ekipe, iza Treja Janga i ne bi bio šok da se nađe u nekom trejdu", navodi "Atletik".

Izvor: Profimedia

Pored Bogdanovića (dvogodišnji ugovor vrijedan 36 miliona dolara), oni vide Danila Galinarija (dvije godine, 41.9 miliona) kao igrača koji će izvjesno napustiti tim ubrzo, a dvojica igrača su nedodirljivi - Trej Jang (pet godina, 180.9 miliona dolara) i Klint Kapela (četiri godine, 84.2 miliona).

Na njihovom spisku se nalaze i četiri igrača koji bi mogli da budu dio trejda za neku veliku zvijezdu, poput Bena Simonsa o čemu se spekuliše. Tu su Džon Kolins (pet godina, 125 miliona dolara), Onjeka Okongu (tri godine, 20.6 miliona), Deandre Hanter (dvije godine, 17.6 miliona) i i Džejlen Džonson (četiri godine, 12.9 miliona). Takođe se spominje i bivši igrač Mege Timoti Luvavu-Kabaro kao jedan od onih koji bi mogao da ode...

Biće zanimljivo definitivno, pošto je konačni rok za trejdove 10. februar. Inače, Bogdanović ove sezone prosječno bilježi 12 poena, 3.8 skokova i 2.6 asistencija po meču.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC