• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se vratio u Pionir! Obradović oprezan pred novi evropski duel - zna od koga prijeti najveća opasnost

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Željko Obradović zna šta čeka njegovu ekipu u narednom duelu. Dočekuju Hamburg u Beogradu.

 partizan u evrokupu dočekuje hamburg Izvor: MN PRESS

Zgusnut raspored Partizana je počeo, nekoliko mečeva u kratkom vremenskom roku. U subotu su pobijedili Derbi, u utorak ih čeka Hamburg (20.45 časova), a onda u četvrtak i subotu mečevi sa Megom i Cibonom.

Za razliku od prethodnih duela, u okršaju sa njemačkim timom će jedna stvar biti drugačija. Igraće u dvorani "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti beogradske "Arene".

Možda će vas zanimati

O tome i mnogim drugim stvarima je u najavi utakmice pričao Željko Obradović. Trener kog su generalni menadžeri ovog evropskog takmičenja već proglasili za najboljeg.

"Da, vraćamo se u 'Pionir'. Odradili smo prvi trening, iskoristili smo priliku da treniramo i u Podgorici prije dolaska u Beograd i hvala im na tome. Čeka nas Hamurg koji igra na isti način, sa dosta posjeda, agresivnom odbranom", počeo je Obradović.

Njegov tim je u Njemačkoj slavio (106:97), a u tom duelu je domaćin odigrao odlično drugo poluvrijeme.

"Pokušavaju da iznenade, čak i protiv nekih velikih rezona. Dosta šutiraju za tri, prosjek im je 40 u posljednja tri meča. Ima jedan igrač (Kejleb Houmsli) koji je sposoban, šutirao je 19 puta, on će sigurno uzeti dosta šuteva, pitanje je koliko će ubaciti. Ako uhvate skok u napadu, jure novi šut za tri. Žele veći broj posjeda. Razlika u odnosu na prvi meč je igra u odbrani. Sve ostalo je isto. Respektivali smo ih i u prvom meču i sada to činimo. Svaki meč je važan, želimo što bolju poziciju u plej-ofu."

Izvor: MN PRESS

Nijemci su ekipa koja igra na veliki broj poena.

"Oni igraju na taj način, daju i primaju veliki broj poena. Zavisiće i od našeg ritma, nema razloga da igramo sporije. Od nove godine igramo brže u tranziciji i nastavićemo tako."

Dobra vijest je da je sve veći broj igrača na treningu poslije problema sa koronom.

Mijailović pozvao navijače

"U ovom sistemu takmičenja Evrokupa, svaka utakmica je ključna, a svaki poen presudan! Složno na terenu, složno na tribinama! Vidimo se večeras! Za pobjede, za naš Partizan", poručio je Ostoja Mijailović na svom Tviter profilu.

"Samo Miletića nema, on je jedini pozitivan. Dangubić je odradio trening, Avramović je igrao protiv Derbija, Zagorac će biti još nekoliko dana van tima zbog dodatnih pregleda. Biće u drugačijem ritmu, strpljivi smo, nadam se da će se i on uskoro priključiti."

Na kraju je pozvao navijače da dođu na meč i pruže podršku ekipi.

"Volimo da igramo pred što više navijača. Nama je svaki meč važan i nadam se da će tribine biti pune. Podrška nam je neophodna", zaključio je Obradović.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC