• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi protest, bez susreta navijači - Pavlović

U četvrtak popodne simpatizeri KK Crvena zvezda ponovo su se okupili na Kališu i tražili susret sa Mirkom Pavlovićem, do kojeg nije došlo.

 Novi protest, bez susreta navijači - Pavlović Izvor: MONDO

Simpatizeri KK Crvena zvezda nisu se popeli kod generalnog menadžera Mirka Pavlovića u kancelariju. Mirko Pavlović nije sišao u dvorište pred oko 40 okupljenih simpatizera crveno-bijelih.

U četvrtak u 16 časova jeste bilo protestnog okupljanja ispred zgrade Košarkaškog kluba na Malom Kalemegdanu, ali ne i do susreta dvije strane - navijača i Pavlovića.

Kada su se okupili, simpatizeri su zatražili od generalnog menadžera kluba, čiji odlazak zahtijevaju, da izađe u dvorište i razgovara sa njima, poslije čega se pojavio porparol crveno-bijelih i okupljenima predložio da grupa, koju sami izaberu, pođe sa njim i razgovara sa Pavlovićem u kancelariji u Upravnoj zgradi.

Navijači to nisu htjeli i poručili su da bi Pavlović trebalo da izađe pred njih, jer su, kako kažu, oni jedna cjelina. To čelnik posrnulog kluba nije želio, pa je susret izostao. Dvadesetak minuta kasnije, navijači su počeli da skandiraju: "Mirko, javi se" i "Mirko, Mirko, marš iz Zvezde".

Okupljeni su tada na ulazna vrata u klub zalijepili četiri izjave koje je Pavlović dao ove sezone, za koje smatraju da su kontradiktorne i postavili pitanje generalnom menadžeru da kaže koji je od navedenih odgovora iskren.

Prvi put, grupa simpatizera koja zahtijeva promjene u klubu okupila se na Kališu 17. marta, kada je najavila ovo drugo okupljanje. Nedugo zatim, poslat je javni poziv svim legendama Crvene zvezde da se priključe protestu i pojave danas na terenima višestrukog prvaka države, ali se samo jedna osoba odazvala pozivu.

Bio je to bivši košarkaš, sada pretendent na mjesto trenera, Milan Gurović.

"Došao sam da podržim ovaj skup i čudi me što nema više legendi Crvene zvezde ovde danas...", počeo je Gurović i dodao:

"Razlog zaštio nisu ne znam. Ali, nešto mora da se mijenja sigurno, ovako ne može! Zadnjih deset godina je katastrofa, sramota, ne znam šta bih vam rekao. Nismo ni peti klub u Srbiji", dodao je Gurović.

Šta je rješenje?

"Rješenje je valjda se promijeni uprava, je l' tako?", uzvratio je Gurović na novinarsko pitanje.

"Mene interesuje Crvena zvezda, 24 sata sam na raspolaganju, a druga struja zašto me ne želi, to je njihov problem. Gospodin Pavlović je svojim nesilaskom pokazao pravo lice. Ne želim da ulazim u polemiku, navijači će da prepoznaju", dodao je Gurović, koji nije bio na prvom skupu.

On kaže da bi njegovim dolaskom u klub i mnogi drugi pošli njegovim stopama...

"I igrači bivši i još neki pravi ljudi i naravno Delije", dodao je Gurović.

Gurović misli da bi već sutra mogao da postane trener prvog tima, iako je tek nedavno završio Trenersku školu i još nije vodio nijedan drugi tim.

"Mislim da bih mogao odmah da vodim prvi tim, zato što sam radio sa vrhunskim stručnjacima kao što su Željko Obradović, Dušan Ivković, Svetislav Pešić, Božidar Maljković, Aito Garsija, da ne nabrajam dalje... S obzirom na to da sam igrao 20 godina košarku, mislim da sam dovoljno pametan, da imam iskustva, karakter, volju, želju i srce", zaključio je Gurović, poslije čega su navijači počeli da mu skandiraju:

"Ti si Zvezdin četnik Milane, Milane..."

(V. S. - MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC