• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Derbi u Pioniru - šampion čeka Radnički

Trener Partizana mt:s Vlade Jovanović očekuje da i četvrti ovosezonski okršaj sa Kragujevčanima donese zanimljivu košarku.

 Derbi u Pioniru - šampion čeka Radnički Izvor: MONDO

Nije trebalo da prođe puno, pa da se u vrhu tabele izdvoje timovi koji su prema svim parametrima favoriti za osvajanje prva tri mjesta i plasman u NLB ligu 2011/12.

Dva od ta tri tima, Partizan mt:s i Radnički, u srijedu od 18 časova će se sastati u derbiju trećeg kola Superlige, dok Hemofarm sat kasnije dočekuje valjevski Metalac.

"Sve ekipe će se svojski truditi da zauzmu prve četiri pozicije, a onda i da izbjegnu tu četvrtu, jer će u suprotnom morati da izdvoje nemali novčani iznos. To se svakako odnosi na Radnički, sa kojim smo već odigrali tri meča, dobro se poznajemo i tu neće biti velikih iznenađenja", rekao je Jovanović.

Kragujevčani su na svom parketu trijumfovali rezultatom 89:85, a Partizan se revanširao u Pioniru (80:64), mada je utakmica bila neizvjesnija nego što bi se moglo zaključiti na prvi pogled,

U međuvremenu su se sastali i u polufinalu Kupa, kada su crno-bijeli preokretom u četvrtoj četvrtini stigli do pobjede (81:76), kasnije i trofeja.

"Sve tri utakmice bile su uzbudljive, pa i u sredu očekujem da bude teško", dodao je Jovanović.

"Vremenski je prošao veći dio sezone, ali smo osim osvojenog Kupa daleko od gotovog posla. Za nas je još aktuelna NLB lige, gdje nam predstoji završni turnir u Ljubljani, a domaće prvenstvo nam je uvijek od posebne važnosti", objasnio je trener crno-bijelih.

Mega Vizura i FMP Železnik sastaju se u utorak uveče, dok je meč OKK Beograda i Crvene zvezde odložen za 20. april zbog obaveza domaćeg tima u Balkanskoj ligi.

TABELA: Hemofarm 2-0, Radnički 2-0, Partizan mt:s 2-0, Metalac 1-1, OKK Beograd 1-1, FMP Železnik 0-2, Crvena zvezda 0-2, Mega Vizura 0-2.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC